Cele trei zodii feminine care își întâlnesc marea dragoste până la finalul anului

Catalin Nae    Alexa Serdan   
în Stiri de ultima ora
09/08/2019, 18:32
Cele trei zodii feminine care își întâlnesc marea dragoste până la finalul anului
Citește care sunt cele 3 zodii feminine care își vor găsi jumătatea până la sfârșitul anului. Sursa foto: pixabay.com

Toți căutăm persoana potrivită, dar ea nu vine atunci când ne dorim. Uneori avem de așteptat o viață întreagă pentru a întâlni sufletul pereche, dar nu același lucru li se întâmplă și acestor trei zodii. Citește care sunt zodiile feminine care își vor găsi jumătatea până la finalul anului. 

Top 3 zodii feminine care își găsesc sufletul pereche până la sfârșitul anului

Berbec

Nativii născuți în zodia berbec sunt persoane ghinioniste în dragoste, însă persoanele care și-au pierdut orice urmă de speranță vor întâlni persoana potrivită. Pregătește-te sufletește pentru zile și nopți de neuitat pentru că vei găsi persoana care îți va pune capac și îți va întoarce lumea cu susu-n jos. Jumătatea ta va veni exact în momentul în care te aștepți cel mai puțin. Renunță să te mai gândești la momentul în care îți vei cunoaște jumătatea. Mare atenție să nu scapi ocazia printre degete! Jumătatea ta poate fi chiar sub ochii tăi doar că refuzi să vezi ce ai chiar în față.

Renunțați la bariere și vă veți găsi jumătatea
Top 3 zodii feminine care își vor întâlni sufletul pereche până la finalul anului. Sursa foto: pixabay.com

Capricorn

Femeile născute în zodia capricorn sunt pasionale, au un simț al umorului foarte dezvoltat și o inteligență remarcabilă. Poate te întrebi totuși de ce aceste femei sunt în continuare singure. Zidurile pe care le-ai clădit în jurul lor intimidează toți bărbații sinceri care îți dau târcoale. Femeile capricorn îi supun pe bărbați la zeci de teste și prin atitudinea lor dezinteresată și lipsită de emoție reușesc să îndepărteze toți pretendenții. Nu te mai ascunde, renunță la bariere și vei vedea că prințul din poveste va veni să salveze situația.

Săgetător

Femeile săgetător vor să fie lăsate în pace și pot aștepta o viață întreagă persoana iubită. Destinul le cere să nu mai fugă de responsabilități și să ia viața în piept. Nu trebuie să depui prea multe eforturi dacă vrei să-ți întâlnești sufletul pereche. Nu mai căuta perfecțiunea întruchipată pentru că persoana potrivită pentru tine este mult mai aproape decât crezi. S-ar putea să ai parte de o poveste de dragoste demnă de un film.

 

 

 

 

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×