Cele trei zodii care vor avea un Paște trist. Pentru ele totul este gri

Dan Suta   
în Horoscop
17/04/2020, 17:23
Cele trei zodii care vor avea un Paște trist. Pentru ele totul este gri
Trei zodii vor avea parte de un Paște nefericit. Sursa foto: pixabay.com

Trei zodii vor avea parte de un Paște îngândurat. Acestea își vor da seama care sunt lucrurile pe care trebuie să le schimbe urgent la ele. E o perioadă numai bună pentru a se privi sincer în oglindă.

Cele trei zodii care vor avea parte de un Paște plin de necazuri și sentimente triste

Racii, chiar dacă vor fi înconjurați de persoane la care țin enorm, își vor da seama că lucrurile care îi fac cu adevărat fericiți sunt în altă parte.

Acești nativi, familiști de fel, vor ajunge la concluzia că unele bucurii nu vin întotdeauna din familie, chiar dacă îi iubește nespus pe cei dragi. Această sărbătoare le va aduce multe idei noi așa că, în loc să se întristeze, ar trebui să își facă planuri post-pandemie.

Pe lista zodiilor care nu se vor bucura foarte mult de această sărbătoare se află Fecioarele. Nativii de pământ nu sunt foarte festivi și urăsc foarte mult parada de bunătate din această perioadă.

Peștii au parte de o perioadă plină de nesiguranță

Chiar îi poate enerva foarte tare ipocrizia celor din jur, a oamenilor care își aduc aminte să fie buni doar de Paște și de Crăciun. Pentru Fecioare, efectul e contrar: în loc să se bucure de urările pe care le primesc, se simt prost.

Ultima, dar nu cea din urmă pe lista noastră este zodia Pești. Persoanele născute sub acest semn de apă au de ceva timp parte numai de obstacole și de tot felul de necazuri.

Perioada Paștelui va fi ca o placă turnantă asupra nemulțumirilor pe care le-au strâns în suflet în primele luni ale anului. Peștii pot fi destul de debusolați, de necomunicativi, de arțăgoși chiar.

Puțini oameni vor putea afla cu adevărat ce se ascunde în sufletul lor. Vestea bună pentru ei este că după ce vor trece sărbătorile vor avea parte de lucruri mai bune de la viață.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×