Cele mai tari ţinute de la Globurile de Aur 2020. Rochiile ameţitoare ale vedetelor. Billy Porter a şocat din nou. FOTO

Dan Suta   
în Stiri mondene
06/01/2020, 09:26
Cele mai tari ţinute de la Globurile de Aur 2020. Rochiile ameţitoare ale vedetelor. Billy Porter a şocat din nou. FOTO GALERIE FOTO
Billy Porter, una dintre cele mai îndrăznețe apariții de la Globurile de Aur 2020. Sursa foto: hepta.ro

Globurile de Aur 2020 nu sunt doar un prilej pentru a afla care sunt cei mai apreciați actori și cele mai bune filme la diverse categorii, ci și pentru a ne minuna în legătură cu ținutele alese de vedete.

Pentru a vedea fotografiile de pe covorul roșu, accesează galeria foto a articolului.

Cele mai tari ținute de la Globurile de Aur 2020

A fost strălucire la superlativ pe covorul roșu. Printre cele mai interesante apariții le putem aminti pe Gywneth Paltrow, Nicole Kidman, Charlize Theron, Lisa Bonet și Jason Momoa.

Și anul acesta, Billy Porter a reușit să uimească presa care se afla pe covorul roșu cu ținuta aleasă, una care a făcut deliciul celor care comentau gala decernării premiilor Globurile de Aur pe Twitter.

Billy Porter și Joe King, cele mai îndrăznețe apariții

Billy Porter a purtat un costum alb, extrem de bine accesorizat în opinia criticilor, la care a atașat o blană albă imensă, ducând cu gândul la vreo nuntă mai repede decât la o gală de cinema.

Scarlett Johansson, una dintre nominalizatele de la Globurile de Aur 2020, a avut o apariție extrem de sexy. Vedeta a purtat o rochie roșie elegantă, cu decupaj în V, lăsându-și umerii dezgoliți, spre bucuria privitorilor.

Dacă Lisa Bonet și Jason Momoa (Aquaman) au vrut să nu iasă prea mult în evidență, Jennifer Lopez și-a fluturat rochia imensă pe covorul roșu, una albă, și a pozat în mai multe ipostaze. Vedeta a fost nominalizată pentru rolul secundar din pelicula „Hustlers”.

La Globuri a apărut și Winnie Harlow, celebrul model cu vitiligo, care a strălucit într-o rochie neagră.

O altă apariție considerată bizară pentru mulți privitori a fost cea a lui Joe King, care a purtat o ținută de tip scoică, născând o serie de glumițe în mediul virtual.

Premiile Globurile de Aur s-au desfășurat în această dimineață la Los Angeles și, contrar tuturor așteptărilor, „The Irishman” nu a fost desemnat cel mai bun film, pelicula „1917” luând acest glob.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×