Cele mai SEXY poze cu Ştefan Stan la piscină! Aşa nu l-ai văzut niciodată pe „eternul burlac”

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
20/11/2015, 14:24
Cele mai SEXY poze cu Ştefan Stan la piscină! Aşa nu l-ai văzut niciodată pe „eternul burlac” GALERIE FOTO

Stefan Stan n-are treaba cu frigul de afara, cu toamna tarzie sau sfarsitul de noiembrie. „Vocea Romaniei” a profitat ca, odata cu venirea anotimului rece, piscinele s-au golit de amatorii de balaceala si s-a bucurat de unul singur de intregul bazin acoperit al unul complex rezidential din zona Militari, acolo unde, de altfel, solistul si locuieste.

CLICK SUS PE GALERIA FOTO PENTRU A VEDEA IMAGINI

Si cum momentul era unul mult prea ofertant, s-a lasat fotografiat de un amic in timpul reprizei de balaceala. Ce a rezultat va prezinta azi, in exclusivitate, WOWbiz.ro.

Un pictorial extrem de sexy cu eternul burlac pe care chiar daca il mai surprindem, din cand in cand, in cumpaniei unei dudui, se pare ca niciuna nu a reusit sa ii puna, inca, inima pe jar. Solistul este in continuare in cautarea marii iubiri asa ca, pana cand va aparea, isi va mentine statutul de holtei cu „acte in regula”.

Cel supranumit „Vocea Romaniei”, dupa ce a castigat primul sezon al show-ului de interpretare de la un post tv, isi vede in continuare de cariera artistica, el pregatindu-se intens pentru perioada Craciunului si a Revelionului, in care are de sustinut o multime de concerte, agenda lui fiind destul de plina.

Sursă: www.wowbiz.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×