Cele mai frumoase poze cu Denisa de la Insula Iubirii. Galerie FOTO

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
13/05/2019, 15:50
Cele mai frumoase poze cu Denisa de la Insula Iubirii. Galerie FOTO GALERIE FOTO
Denisa este prima concurentă înșelată în noul sezon al Insulei Iubirii. Sursa foto:a1.ro

În seara de luni, 6 mai 2019, cu începere de la orele 20:00, vom avea parte de o nouă ediție incendiară din Insula Iubirii, show-ul cu care Antena 1 își propune să cucerească încă o dată audiențele în această primăvară. Ajunsă la sezonul cu numărul 5, emisiunea continuă să țină telespectatorii cu sufletul la gură, în special datorită ipostazelor în care sunt surprinși concurenții.

Cele mai frumoase poze cu Denisa, prima concurentă înșelată de partener

Noul sezon a adus deja prima despărțire pe Insulă. Este vorba despre cea mai rapidă cădere în ispită din istoria emisiunii difuzate de Antena 1. Doar câteva ore i-au trebuit lui Adrian, pentru a o înșela pe Denisa, deși mărturisea că intenționează să o ceară în căsătorie.

Chiar dacă cei doi trăiau o frumoasă poveste de dragoste  care dura de mai bine de cinci ani, acest lucru nu a împiedicat-o pe Maria să îl seducă, iar bărbatul a căzut rapid în mrejele experimentatei ispite.  De la mărturisiri indecente până la atingeri și săruturi fierbinți a mai fost doar un pas, spre disperarea Denisei, iubita sa, care se declară de-a dreptul șocată de această situație. Vă prezentăm o Galerie Foto deosebită cu frumoasa concurentă de doar 21 de ani, studentă la Drept.

Denisa de la Insula Iubirii. Sursa foto:Instagram
Denisa de la Insula Iubirii. Sursa foto:Instagram

Reacția Denisei, după infidelitățile iubitului său

Nu mă așteptam la așa ceva. A fost șoc. Nu mă așteptam să plâng din prima noapte. Poate că așa a vrut Dumnezeu, să deschid eu ochii și să văd lângă mine. Nu știu ce a fost în capul lui, de ce a făcut chestia asta. Chiar nu mă așteptam, așa, din prima zi. Nici n-au apucat să se cunoască” , a mărturisit Diana, cu ochii în lacrimi, la vederea imaginilor în care Adrian se afla în tandrețuri cu  Maria.

În ciuda faptului că a reușit într-un timp record să-l prindă în mrejele sale pe Adrian, frumoasa ispită a recunoscut că nu se simte atrasă aboslut deloc de iubitul Denisei, chiar dacă cei doi au petrecut noaptea împreună.

Nu sunt atrasă de el nici măcar 1%, nu îmi place deloc stilul lui. Chiar îmi este greu să stau lângă el” , a dezvăluit Maria, după doar 24 de ore petrecute în compania lui Adrian. Rămâne de văzut cum vor evolua lucrurile între ei, pe parcursul șederii pe Insulă

Sezonul 6 din Insula Iubirii continuă și în această seară, cu începere de la orele 20:00. Episodul cu numărul patru le-a pregătit telespectatorilor noi surprize și răsturnări de situație. Toată lumea este curioasă să afle cine va mai pica în ispită.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×