Cele mai frumoase femei ale secolului 20

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
15/02/2015, 00:08
Cele mai frumoase femei ale secolului 20 GALERIE FOTO

Au fost celebre şi talentate. Cele mai frumoase femei ale secolului 20 şi-au strâns mii de fani şi au frânt multe inimi. Ele şi-au pus amprenta în istoria lumii moderne, au şocat sau au stârnit invidia prin farmecul lor aparte. Click a făcut o selecţie cu cele mai frumoase femei ale secolului 20.

Deşi nu mai sunt în viaţă, acestea sunt privite cu admiraţie şi venerate atât de femei, cât şi de bărbaţi şi în zilele noastre. Astăzi vă propunem să ne întoarcem în trecut şi să admirăm o serie de fotografii cu cele mai frumoase femei ale secolului 20.

Într-un sondaj menit să arate care sunt cele mai frumoase ale secolului 20, Audrey Hepburn a ocupat prima poziţie. Plină de graţie, delicată, în scurt timp a devenit unul dintre modelele preferate de fotografii din lumea modei. Foarte modestă, Audrey Hepburn obişnuia să se descrie pe sine ca fiind o actriţă fără prea multă tehnică, pentru că nu urmase niciodată o şcoală în adevăratul sens al cuvântului. În afara talentului nativ şi al frumuseţii speciale, ea a muncit enorm pentru a-şi crea un joc actoricesc de invidiat.

cele-mai-frumoase-femei-ale-secolului-20-audrey-hepburn

Frumoasa actriţă a murit pe data de 20 ianuarie 1993 la vârsta de 63 de ani, rămânând pentru istorie una dintre cele mai frumoase femei ale secolului 20.

Vezi AICI cele mai frumoase femei ale secolului 20

Sursă: www.click.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×