Cele mai ciudate pizza din lume! Te uiţi de două ori înainte să mănânci GALERIE FOTO

Filon Stan   
în Galerie foto
11/10/2017, 23:37
Cele mai ciudate pizza din lume! Te uiţi de două ori înainte să mănânci GALERIE FOTO GALERIE FOTO

Pizza, una dintre cele mai cunoscute mâncăruri venite din Italia şi răspândită în toată lumea, a fost adaptată în funcşie de fiecare ţară. În Marea Britanie, a fost lansată o pizza acoperită de macaroane şi brânză. Conţine sos bechamel, macaroane, sos de brânză, brânză şi ceapă crocantă. Nu e de mirare că internauţii par să adore acest nou tip de „pizza”, considerat de mulţi „o bombă calorică”, notează The Telegraph. Vezi mai multe imagini sus, în Galeria Foto!

Nu e prima oară când toppingul de pe pizza stârneşte discuţii. În februarie, preşedintele Islandei a spus că ar interzice ananasul ca topping pe pizza. Acestea sunt alte varietăţi de pizza care împart iubitorii de pizza în tabere diferite. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Cele mai ciudate pizza vin cu banane sau carne de porc taiwanez

1. Pizza cu ciocolată – Pizza servită ca desert este o invenţie nouă, care nu a fost primită bine de tradiţionalişti, însă i-a încântat pe cei pasionaţi de dulciuri. O astfel de pizza, cu un diametru de 15 centimetri are 816 calorii.

2. Pizza cu hot dog în aluat. În 2012, după ce brânza în blat a fost deja primită cu drag de americani, dar nu şi de italieni, americanii au avut ocazia să guste şi hot dog-ul în blat, reţetă care nu a avut acelaşi succes. După ce a fost scoasă din comerţ, a apărut o petiţie online pentru a aduce înapoi hot dog-ul în crustă, dar doar 77 au semnat-o.

3.Pizza cu banana şi curry. Pentru cei care consideră ca pizza Hawaiiană nu este bună, să încerce vartianta suedeză. Conţine: banană, sos de curry, şuncă şi bucăţi mici de spaghete. Potrivit unei recenzii, pizza suedeză, nu ar fi totuşi „aşa de îngrozitoare”.

4. Pizza micul dejun englezesc. Singurul lucru care poate enerva un englez, este să devii creativ cu micul lor dejun naţional. Adăugarea unui blat de pizza pe micul dejun englezesc cu siguranţă ar fi interzis dacă preşedintele Islandei ar avea ceva de spus.

5. Pizza cu porc de Guineea. Să mâncăm drăgălaşul porc de Gunineea poate suna dur pentru noi, dar în Peru şi Ecuador este o specialitate.

6. „Orizza” – pizza cu blat de orez. Amestecul orezului cu blatul clasic, apărut în Taiwan şi Coreea de Sud, întinde definiţia pizzei la limită.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×