Care sunt cele mai bune telefoane din 2017. Super afacerile pe care le puteţi face

Alex Bradescu   
în Stiri de ultima ora
31/12/2017, 12:12
Care sunt cele mai bune telefoane din 2017. Super afacerile pe care le puteţi face

Business Insider a realizat topul celor mai bune telefoane lansate în 2017. În realizarea clasamentului au fost luaţi în calcul mai mulţi parametrii, cum ar fi durata de viaţă, performanţa procesorului şi cât de mult ţine bateria. 

Locul cinci: OnePlus 5. Deşi acestui telefon îi lipsesc unele caracteristici premium cum ar fi încărcarea fără fir şi scanarea irisului, faptul că preţul său este la aproape jumătate faţă de un iPhone îl transformă într-o afacere foarte bună. 

Cele mai bune telefoane din 2017. Cine e pe primul loc

Locul patru: The Essential Phone. Acest telefon realizat de Essential, companie condusă de creatorul de Android, Andy Rubin. Are un cadru din titan pentru a-l proteja împotriva şocurilor şi doi conectori magnetici pe spate pentru a putea fi adăugate accesorii.

Locul trei: Samsung Galaxy Note 8. „Ecranul infinit” acoperă aproape întreaga faţă, hardware-ul este unul de top şi plin de noi caracteristici. Mai mult, are şi scaner de iris, care permite deblocarea telefonului cu ajutorul ochiului. Totuşi, versiunea de Android folosită de Samsung mai are nevoie de îmbunătăţiri.

Locul doi: Google Pixel 2 şi Pixel 2 XL. Spre deosebire de S8, Pixel rulează Android „pur”. Înseamnă că sistemul de operare este foarte uşor de utilizat. Aceasta înseamnă, de asemenea, că nu există programe de bloatware: aplicaţii inutile preinstalate de producător sau furnizor. De asemenea, dispune de unul dintre cele mai bune aparate de fotografiat de pe un smartphone aflat pe piaţă.

Locul întâi: iPhone X, 8, şi 8 Plus. Apple a adus unele îmbunătăţiri hardware noi, iar cele trei telefoane lansate anul acesta au aproape aceleaşi componente interne. Un plus este faptul că noul ecran de sticlă permite încărcarea fără fir, iar faţa lui iPhone X rivalizează, în sfârşit, cu cea a Samsungului.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×