Cele 2 zodii care resimt efectele benefice ale Lunii! Fenomen astrologic important, azi: Nodul Binelui e în Rac

Alexa Serdan   
în Horoscop
11/12/2019, 18:58
Cele 2 zodii care resimt efectele benefice ale Lunii! Fenomen astrologic important, azi: Nodul Binelui e în Rac
Care sunt efectele pe care le are Nodul Binelui în Rac asupra a 2 zodii. Sursa foto: Pinterest.com

Un fenomen astrologic important are efectele benefice asupra semnelor zodiacale, iar două dintre acestea vor fi cele mai răsfățate. Nodul Binelului, cunoscut ca și Nodul Sudului va intra în zodia Rac și va staționa toată luna decembrie.

Fecioara și Săgetătorul vor beneficia din plin de efectele Nodului Binelui în Rac

Fecioară. Spontaneitatea îți poate schimba viața într-un fel în care nu te-ai gândit. Nodul Binelui îi transmite nativului să iasă din carapace și să nu mai privească de pe margine, de teama eșecului. Poate nu te vei ridica la înălțimea așteptărilor celor din jur, dar cel mai important este să gusți din plin libertatea și aventura.

Acest fenomenul astrologic te va ajuta să descoperi gustul iubirii oferindu-ți totodată o stare de spirit excelentă. Tonusul și evenimentele din luna decembrie vor continua și în 2020. Mare atenție, să nu cazi în prăpastia trăirii depline.

Săgetător. Nodul Binelui în Rac aduce o nouă perspectivă asupra lumii din jurul tău, precum și a evenimentelor. Vei primi multe semne care te vor ajuta să-ți descoperi calea în această viață. Fii mai atent la nevoile celorlalți și învață să fii mai tolerant.

A venit momentul să lași deoparte cariera și oboseala în exces și să nu uiți că adevărata plăcere stă în lucrurile mici. Repară relațiile stricate și învață să dăruiești mai mult. Bucură-te de timpul liber petrecut alături de cei dragi.

Ce aduce Nodul Binelui în zodia Rac, în general

Astrologii spun că mișcarea aparentă a Soarelui printre constelațiile zodiacale poartă numele de ecliptică. Punctele în care Luna se intersectează cu aceste ecliptice se numesc Noduri Lunare și sunt cunoscute pentru influența pe care o au asupra semnelor zodiacale.

Cunoscute încă din vechime sub denumirile de Nodul Nord și Nodul Binelui, cele două fenomene au efecte importante asupra astrogramei. Nodul Binelui mai este cunoscut și sub denumirea de Nodul Sud. Acesta se va afla pe parcursul lunii decembrie în constelația Rac.

În trecut, Nodul Binelui era considerat coada unui dragon celest, în timp ce Nodul Nord este capul respectivului dragon.

Nodul Binelui este strâns legat de lucrurile pe care zodiile reușesc să le scoată la suprafață, talent și înzestrări.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×