Cel mai răsfăţat copil din lume are adidaşi de un milion de dolari!

Filon Stan   
în Galerie foto
16/11/2017, 17:13
Cel mai răsfăţat copil din lume are adidaşi de un milion de dolari! GALERIE FOTO

El este cel mai răsfăţat copil din lume! Este fiul lui Saif Ahmed Belhasa, posesorul unei averi de 2,1 miliarde de dolari şi are toată lumea la picioare. Cum crezi că se distrează copilul de 15 ani? Are propria grădină zoologică, este prieten cu cele mai cunoscute vedete din lume, colecţionează pantofi de sport şi dă câte o tentă personală unor bolizi de sute de milioane de dolari! VEZI MAI MULTE IMAGINI SUS, ÎN GALERIA FOTO!

Deşi în Dubai limita legală pentru a avea permis de conducere este de 18 ani, Rashed are un parc auto de peste 10 milioane de dolari. Are în faţa palatului său 19 bolizi printre care se află un Cadillac Escalade pe care l-a “tatuat” cu logo-ul colecţiei de pantofi sport şi alţi bolizi “pictaţi” cu “LV”, de la Luis Vuitton. Are 750.000 de urmăritori pe Internet, iar când ajunge în Londra ia cina cu boxerul Amir Khan şi se întâlneşte cu copiii Victoriei Beckham.

Cel mai răsfăţat copil din lume are pantofi sport de un milion de dolari

Dar când merge în Paris, e nebunie: îşi cumpără câte 20 de perechi de adidaşi pentru colecţia lui care este estimată la un milion de dolari. Recent, a intrat în Cartea Recordurilor cu titlul de cel mai răsfăţat copil din lume după ce şi-a pictat un Ferrari F12, care prinde 316 km/h şi are un motor V12 de 6.3 litri. Atunci când vrea să zboare are la dispoziţie propriul elicopter şi un avion de mici dimensiuni care nu se ridică de la sol fără un bucătar de două stele Michellin. Mâncarea e servită în farfurii din porţelan, tacmurile sunt din aur şi în dreptul ferestrelor sunt instalate televizoare făcute pe comandă unde rulează ultimele filme Disney apărute.

Adolescentul are propriile creaţii de modă, care se vând pe un circuit închis la preţuri exorbitante. E prieten personal cu Wiz Khalifa şi Kanye West, iar atunci când vrea să îşi tuneze o maşină apelează la cea mai scumpă firmă Foil X. Recent şi-a anunţat intenţia că vrea să cumpere un Bentley Bentayaga şi un Range Rover. Asta doar pentru că are de gând să îşi scoată la  plimbare prin deşert animalele sălbatice pe care le creşte pe post de animale de companie. Are în Grădina Zoologică personală elefanţi, antilope, pantere şi lei. Însă viaţa lui Rashed nu înseamnă doar răsfăţ: într-o bună zi va prelua frâiele celei mai mari companii de construcţii din Dubai, Belhasa International.

Atunci când nu are teme de făcut şi nu este instruit de cei mai bine cotaţi profesori şi oameni de ştiinţă din domeniul economiei, istoriei şi geopoliticii, el ia lecţii de muzică, design vestimentar, psihologie, comunicare motivaţională şi scriere creatoare.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×