Cel mai pasional cuplu din zodiac. Când își unesc forțele, aceste zodii înving mereu!

Dan Suta   
în Horoscop
22/04/2020, 11:41
Cel mai pasional cuplu din zodiac. Când își unesc forțele, aceste zodii înving mereu!
Fecioara și Leul formează cuplul perfect din zodiac. Sursa foto: pixabay.com

Cel mai pasional cuplu din zodiac este formativ dintre-un semn de foc și unul de pământ. Dacă trec peste micile abordări diferite asupra anumitor teme, pot cuceri împreună lumea. Sunt zodiile care pot învinge totul!

Cel mai pasional cuplu din zodiac, format din Fecioară și Leu

Fecioara și Leul pot forma cuplul perfect, însă nu le va fi ușor de la bun început. Nativul de pământ este foarte critic, în timp ce Leul este ceva mai permisiv și superficial.

De altfel, Fecioarele pot învăța de la Lei să nu mai ia lucrurile prea în serios în viață, să adopte puțin măcar din felul lor simplist de a se bucura de ceea ce au în jur.

Fecioara și Leul, uniți de pofta nebună de a călători

Chiar dacă Leii tind spre faimă și bani, fiind nativii care se simt cel mai confortabil în lux, aceștia se pot mula după principiile Fecioarelor, așa că poți vedea un Leu trăind într-un palat, dar și plimbându-se peste tot cu rulota.

Fecioara și Leul, dacă își unesc cu adevărat forțele, pot da naștere celor mai spectaculoase idei. Sunt buni parteneri de afaceri și reușesc să vină în lumea business-ului cu ceva nou de fiecare dată, deci sunt adevărați promotori în acest sens.

Domeniile în care pot performa sunt cele artistice. Dacă le place dansul, pictura, teatrul sau muzica, Fecioarele și Leii pot fi acel cuplu după care tânjește toată lumea.

Pe plan sentimental, unul e hăis, altul e cea. Leul este mai degrabă romantic și dornic mereu de aventură, în timp ce Fecioarele pot fi destul de reci și distante, lucru care îi atrage pe nativii de foc.

Cele două zodii au în comun un lucru care îi poate ține uniți până la adânci bătrânețea: pofta nebună de a călători, de a fi mereu pe drumuri, de a cunoaște oameni și locuri noi. Sunt inepuizabili în acest sens.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×