NOU CUPLU ÎN SHOWBIZ! O iubeşte de 30 de ani!

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
23/03/2015, 11:18
NOU CUPLU ÎN SHOWBIZ! O iubeşte de 30 de ani! GALERIE FOTO

Liz Hurley şi Russell Crowe formează cel mai nou cuplu de la Hollywood. Cei doi au fost invitaţi într-un show TV, unde au flirtat non-stop, iar la un moment dat chiar s-au sărutat în direct. Cei doi actori au fost invitaţi în show-ul celebrului prezentator britanic Jonathan Ross, la Londra, unde au reuşit să uimească audienţa. Liz (49 de ani) şi Russell (50 de ani) au flirtat pe parcursul întregii emisiuni, între ei simţindu-se o atracţie puternică. Mai mult, starul din “Gladiatorul” a dezvăluit că a iubit- o în secret pe frumoasa actriţă şi este un mare admirator al ei.

Acesta a povestit că în urmă cu aproape 30 de ani, înainte să devină actor, a lucrat pentru Liz Hurley, era băiatul care îi plimba câinele şi era înnebunit după ea, prima lor întâlnire fiind una memorabilă. “Când m-am dus prima dată la uşa casei ei, nu ştiam cine stă acolo, am bătut şi mi-a răspuns Elizabeth Hurley, îmbrăcată doar într-o cămaşă bărbătească şi nimic altceva. Mi-am spus imediat în gând: Mulţumesc, Iisus”, a povestit Russell.

Elizabeth-Hurley-and-Russell-Crowe

Însă se pare că nici Crowe nu i-a fost indiferent actriţei britanice, care a recunoscut că îşi aduce aminte de el, că era cel mai sexy australian care îi trecea pragul casei. Celebrul actor pus pe fapte mari a mărturisit că a regretat tot timpul faptul că nu şi-a făcut curaj să o sărute pe Liz, fapt pentru care a vrut să repare acest lucru şi a sărutat-o în direct, în emisiune.

Flirtul dintre ei a continuat şi după gestul actorului, cei doi aruncându- şi priviri languroase, fapt pentru care publicaţiile internaţionale au scris că au venit la show-ul TV singuri şi au plecat împreună, formând acum un cuplu.

Vei video:

Sursă: www.libertatea.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×