CEL mai NOU cuplu din SHOWBIZ. Giani Kiriţă, noapte incendiară alături de Tania Budi

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
11/12/2015, 00:00
CEL mai NOU cuplu din SHOWBIZ. Giani Kiriţă, noapte incendiară alături de Tania Budi GALERIE FOTO

Lumea showbiz-ului pare ca s-a ales cu un nou cublu bomba. Este vorba de Giani Kirita si Tania Budi, pe care revista Spy i-au prins in fapt. Mai exact, fostul fotbalist al lui Dinamo a fost surprins de revista Spy, in timp ce iesea din locuinta Taniei Budi, in jurul orei 11.00, dupa o noapte petrecuta in apartamentul acesteia.

Atunci cand a fost intrebat de paparazzi ce face Tania Budi, Giani s-a fastacit si a spus: „Care Tania? Nu cunosc nicio Tanie”.Chiar daca este o difernta de zece ani intre ei, pare ca acest lucru nu prea ii deranjeaza, iar cei doi se potrivesc de minune, mai ales ca se cunosc de multa vreme.

Spre deosebire de Giani, care a fost casatorit vreme de sapte ani cu Daniela , cu care are doi copii, Roxana si Marco, Tania nu a fost casatorita niciodata. Potrivit Genei Rusu. specialista in Coloanele Destinului si Feng Shui, Tania nu va avea ocazia sa treca printr-un divort. „Viata sentimentala a blondeia fost dintotdeauna destul de agitata si se pare ca nu se va casatori niciodata si nici nu va avea copii”, spune Gene Rusu pentru revista Spy.

Au petrecut un weekend la munte

Dupa o noapte petrecuta impreuna, Cei doi au mers impreuna la munte, de Ziua Nationala a Romaniei, insa, pareau ca nu se cunosc, semn ca vor sa isi tina in continuare relatia, departe de ochii presei. Cei doi au petrecut in compania proietenilor si s-au facut ca nu se cunosc.

Sursă: www.cancan.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×