Cel mai gras om din lume a slăbit! De la 595 de kilograme, cât cântărea în octombrie 2016, Juan Pedro Franco, deţinătorul recordului Guinness la categoria “cel mai greu om din lume”, a reuşit să dea jos 250 de kilograme cu ajutorul unui regim mediteranean “foarte sever” şi al unei echipe specializate de medici din Mexic. VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO!
După ce i s-a pus un manşon gastric, iar la şase luni distanţă a făcut şi un “bypass”, efectele au început să apară mai simplu. Aceste două operaţii au avut ca scop reducerea taliei stomacului, întrucât arderea caloriilor şi regimul strict nu erau suficiente pentru Juan Pedro Franco.
Cel mai gras om din lume a slăbit 250 de kg!
După a doua operaţie, greutatea lui a scăzut la 366 de kilograme. Medicii mexicani speră că peste un an şi jumătate, Juan Pedro Franco va avea o greutate de aproximativ 100 de kilograme. În ciuda scăderii în greutate, bărbatul este în continuare imobilizat la pat şi nu se poate deplasa singur. El îşi doreşte acum să slăbească suficient de mult pentru a putea merge din nou pe propriile picioare.
Potrivit studiilor realizate de Organizaţia Naţiunilor Unite pentru Alimentaţi şi Agricultură (FAO) şi Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS), 58% dintre locuitorii din America latină şi din insulele din Marea Caraibilor sunt supraponderali. Mexic, Bahamas şi Chile sunt ţările cu cele mai mari probleme din acest punct de vedere.
- Cum arăta Corina Caragea la primul jurnal din carieră la Pro TV. Au trecut 17 ani de atunci
- Cum a ajuns Mircea Bravo un vlogger de succes. E surprinzător ce studii are
- Oana Roman se apără după ce a fost acuzată că a cerut produse gratis de la Cristina Bâtlan: „Îmi permit să-i cer ce vreau eu”
- De ce a lipsit Mario Fresh la festivitatea de absolvire a Alexiei Eram. Ce mesaj i-a transmis artistul
- Plouă cu bonusuri la Betano: 50 lei pariu gratuit, 100+400 rotiri gratuite și bonus de bun venit 100% până la 500 lei
România se situează sub media Est Europeană la obezitate, cu 55% din populaţie supra-ponderală, faţă de 58% cât este media din regiune, potrivit unui studiu realizat de Nielsen în vara anului trecut. Deşi România se află sub media zonei, creşterea incidenţei obezităţii este mai rapidă în regiune, cu un avans de 14% faţă de 1990.