Cel mai gras bebeluş din lume! Are greutatea unui copil de 9 ani!

Filon Stan   
în Galerie foto
16/11/2017, 14:26
Cel mai gras bebeluş din lume! Are greutatea unui copil de 9 ani! GALERIE FOTO

Are doat 10 luni, dar cântăreşte cât un copil de 9 ani! Un băieţel din Mexic cântăreşte aproape 30 de kilograme! Medicii sunt şocaţi de felul în care arată. Bebelusul obez trebuia să cântărească maximum 11 kilograme. Părinţii lui sunt îngroziţi şi nu înteleg cum de copilul lor cântăreşte de 3 ori mai mult decât un copil normal. VEZI MAI MULTE IMAGINI SUS, ÎN GALERIA FOTO!

Luis Manuel nu poate nici măcar să meargă, iar povara kilogramelor îl chinuie pe zi ce trece mai mult. Pentru medici, băieţelul de numai 10 luni este un mister. Copilul a trecut prin nenumarăte analize iar specialiştii bănuiesc că are o afecţiune genetică ce nu îi permite să se sature dintr-o porţie normală de mâncare.

Cel mai gras bebeluş din lume poate face oricând atac de cord

Cum familia nu are o situaţie financiară tocmai bună, oamenii au făcut apel pe reţelele de socializare pentru donaţii. „În unele cazuri, copiii au murit după ce au suferit un atac cardiac din cauza greutăţii prea mari. Orice ajutor – mare sau mic – este binevenit”, a spus tatăl băiatului.

Un studiu realizat de Forumul Naţional de Obezitate arată că Mexicul este în topul ţărilor cu cei mai mulţi adulţi supraponderali. Cel mai des în America Latină se consumă mâncăruri semipreparate sau gata preparate, între care Taco şi Quesadilla, mâncăruri care abundă în grăsimi.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×