Cel mai bun tobogan pe apă din lume este în Marea Britanie! Te trece prin foc şi gheaţă! GALERIE FOTO

Filon Stan   
în Galerie foto
30/09/2017, 00:01
Cel mai bun tobogan pe apă din lume este în Marea Britanie! Te trece prin foc şi gheaţă! GALERIE FOTO GALERIE FOTO

Cel mai terifiant tobogan pe apă este în Marea Britanie. The Blackpool Valhalla a costat 15 milioane de euro şi a fost votat recent drept cel mai bun tobogan acvatic din lume! Vezi mai multe imagini sus, în Galeria Foto!

Toboganul cu apă The Blackpool Valhalla a fost votat, pentru al treilea an consecutiv, drept cel mai bun tobogan acvatic din lume. Potrivit The Sun, premiul a fost dat cu ocazia Golden Ticket Awards, gală prezentată anual pentru a onora cele mai bune parcuri de divertisment din industrie. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Cel mai bun tobogan pe apă din lume te trece prin foc şi gheaţă

Fiind considerat un adevărat paradis al iubitorilor de senzaţii tari, The Blackpool Valhalla îi aruncă pe turişti în întuneric, în cea mai lungă călătorie din cadrul unui tobogan acvatic. În afara faptului că decorul este destul de înfricoşător, există foarte multe efecte speciale în cadrul călătoriei.

Oamenii care se urcă în respectivul tobogan sunt plimbaţi prin cel mai lung tunel din lume, în care au parte de tot felul de surprize neaşteptate. Unele sunt chiar explozive la propriu. Flăcări uriaşe apar în respectivul tunel, alături de multe alte evenimente pline de suspans. Iubitoprii de senzaţii tari ajung chiar şi prin zone cu zăpadă, deşi afară sunt peste 30 de grade Celsius! „Este ca şi cum ai fi într-un film de actiune, groază si horror în acelaşi timp”, spun cei care l-au încercat.

Toboganul Valhalla a fost inaugurat încă din anul 2000 şi a costat aproximativ 15 milioane de lire sterline. Este una dintre principalele atractii ale Mari Britanii si va ofera peste 125 de calatorii nebunesti si atractii, plus spectacole glamuroase si exotice. Situat in Blackpool, de-a lungul tarmului Pleasure Beach, Lancashire, parcul de distractii se intinde pe o suprafata de 42 de acri, iar trenuletele montagne russe de aici va poarta pe pamant, la mare inaltime si prin apa.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×