A fost descoperit cel mai bătrân om din lume! Avea patru ani când s-a născut cel mai bătrân om din Cartea Recordurilor!

Filon Stan   
în Stiri de ultima ora
15/11/2017, 16:01
A fost descoperit cel mai bătrân om din lume! Avea patru ani când s-a născut cel mai bătrân om din Cartea Recordurilor! GALERIE FOTO

A fost descoperit cel mai bătrân om din lume! Îl cheamă Celino Villaneuva Jaramillo, este din Chile şi are nu mai puţin de 121 de ani! Acesta a rămas pe drumuri după ce casa i-a fost mistuită de un incendiu, dar a fost luat de pe drumuri de o femeie bunăvoitoare, deoarece nu avea pe nimeni. Avea 99 de ani! 

Când Marta Ramirez, în vârsta de 63 de ani, a acceptat să-l ia în grijă pe bătrân, nu s-a gândit că va fi o îngrijire pe termen lung. „Avea 99 de ani, nu am crezut că va mai fi prin preajmă mult timp”, îşi aminteşte femeia binevoitoare, potrivit The Guardian.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Cel mai bătrân om din lume are 121 de ani! S-a născut în anul 1896

Ea are acum 85 de ani, iar musafirul său pe termen lung, Celino Villaneuva Jaramillo are 121, fiind, probabil, cel mai bătrân om din lume. Născut în 1896, la un an după George al VI-lea şi cu patru ani mai devreme decât actualul deţinător al recordului Guiness pentru cel mai în vârstă om, bătrânul şi-a pierdut certificatul de naştere în incendiul care i-a mistuit casa în urmă cu 20 de ani.

Totuşi, anul naşterii de pe cartea sa de identitate este 1896 şi nicio persoană din Chile, până la preşedinte şi ministrul Justiţiei, nu se îndoieşte de longevitatea sa. „Uitându-ne în registrele noastre, Celino Villanueva Jaramillo s-a născut pe 25 iulie 1896 şi este încă în viaţă”, a declarat unul dintre directorii departamentului demografic din cadrul oficiului chilian de statistică. 

Închide ×