Ceartă între Tudor Chirilă şi Horia Brenciu la Vocea României: „Nu ştii să taci”

Ceartă între Tudor Chirilă şi Horia Brenciu la Vocea României: „Nu ştii să taci”
Horia Brenciu şi Tudor Chirilă s-au certat la Vocea României

Tudor Chirilă şi Horia Brenciu s-au certat în emisiunea Vocea României din 1 noiembrie. Solistul de la Vama s-a arătat nemulţumit de faptul că Brenciu vorbeşte prea mult, iar acesta l-a criticat la rândul său pentru faptul că îl întrerupe foarte des.

Tudor Chirilă, limbaj fără perdea la Vocea României

Tensiunile dintre cei doi au explodat după un schimb de replici aparent inofensiv, iar Chirilă i-a spus apoi lui Brenciu că nu are măsură şi că „nu ştii să taci”. „Are o energie care mă oboseşte”, a mărturisit ulterior Tudor Chirilă. „Ca om sunt departe de perfecţiune, să îmi ierte imperfecţiunea, dar eu nu îl întrerup în 99% din cazuri”, a spus şi Horia Brenciu. „Îi înţeleg bucuria, entuziasmul, înţeleg că îi place să aibă doar el dreptate, din păcate nu e aşa”, a spus Smiley despre Horia.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Tudor Chirilă a mai fost protagonistul unui episod controversat

Chirilă a fost şi la o ediţie trecută protagonistul unui moment controversat. Cătălina Pop se numește fata pentru care juratul era cât pe ce să se dezbrace din nou până la lenjeria intimă. Artistul s-a oprit la maiou, făcând-o pe frumoasa cântăreață de pe scenă să roșească. Chirilă a recurs la acest gest în momentul în care Horia Brenciu a început să câștige teren în încercarea de a o convinge pe fată să îl aleagă pe el.

„Zilele de filmare la Vocea Romaniei sunt lungi si mai obositoare decat poate par pe TV. De multe ori ajungem sa spunem sau sa facem lucruri pe care poate nu le-am spune sau face in mod obisnuit. Sigur, atunci cand emisiunile sunt inregistrate, nu live, avem si relaxarea ca echipa de productie va edita si va “curata” imaginile cu noi, incat ele sa ajunga la publicul de acasa intr-un mod decent”, a scris Chirilă

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×