Emisiunea Vocea României Live pe Pro TV – Ediția de vineri, 1 noiembrie

Daniel Scripcaru    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
01/11/2019, 19:30
Emisiunea Vocea României Live pe Pro TV – Ediția de vineri, 1 noiembrie
Vocea României Live Stream Video pe Pro TV - Ediția de vineri 1 noiembrie. Sursa foto: protv.ro

Vocea României revine pe micile erane cu ediția de vineri, 1 noiembrie, Live pe Pro TV, cu o nouă etapă! Astăzi încep knockout-urile la Vocea României! Așadar, rămâne de văzut care dintre concurenți vor fi nevoiți să-și facă bagajele și să plece acasă!

Emisiunea Vocea României Live pe Pro TV – Ediția de vineri, 1 noiembrie

Vineri, 1 noiembrie, încep emoțiile pentru concurenții de la Vocea României. Antrenorii Tudor Chirilă, Smiley, Irina Rimes și Horia Brenciu vor trimite la duel câte trei concurenți. Fiecare dintre concurenți va interpreta câte o melodie, însă doar unul singur merge mai departe. Emisiunea poate fi văzută și în format live stream video!

Așadar, emoțiile iau proporții astăzi la Vocea României și fiecare decizie a antrenorilor atârnă greu pentru vocile rămase în concurs. Fiecare dintre concurenți va da tot ce are mai bun pentru a merge mai departe. Pentru mulți dintre ei însă, nu va fi suficient, deoarece vor pleca acasă. Va fi analizată fiecare notă, fiecare ”floricică”, iar jurații vor vâna fiecare greșeală făcută de concurenți.

Cei care rămân în picioare după knockout, vor merge la Confruntări

Concurenții vor oferi pe scenă interpretări de neuitat care vor încânta antrenorii și îi vor pune în dificultate în momentul alegerilor. Antrenorii aleg în această seară primele voci care vor urca pe scenă pentru a lupta pentru un loc în următoarea etapă, cea a Confruntărilor.

Alegerile sunt tot mai dificile, iar din 61 de concurenți ajunși în această etapă, doar 24 vor merge mai departe: ”Este cea mai neplăcută etapă. Trebuie să dau afară atâția oameni dintr-o echipă care-mi place atât de mult!”, va spune Smiley după ce va asculta primul lui trio! Înainte de primele eliminări, Tudor Chirilă va afirma:”Nu aleg o interpretare, aleg ceea ce mă inspiră!”, iar Brenciu îi va surprinde pe colegii lui și-l va convinge pe Tudor să-i facă o declarație surprinzătoare: ”E foarte tare că Horia e imprevizibil”.
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×