Tudor Chirilă s-a dezbrăcat din nou la Vocea României, de data asta până la maiou – FOTO

Tudor Chirilă s-a dezbrăcat din nou la Vocea României, de data asta până la maiou – FOTO
Tudor Chirilă s-a duelat cu Horia Brenciu pentru o concurentă și a rămas în maoiu, la final. Sursa foto: PRO TV

Tudor Chirilă s-a dezbrăcat din nou la Vocea României, după ce săptămâna trecută a rămas în chiloți. De data asta, solistul trupei Vama și-a dat hainele jos până la maiou. Chirilă a vrut să o cucerească astfel pe una dintre concurentele care s-a prezentat în cea de-a cincea ediție a preselecțiilor.

Tudor Chirilă, a doua oară dezbrăcat la Voce

Cătălina Pop se numește fata pentru care Tudor Chirilă era cât pe ce să se dezbrace din nou până la lenjeria intimă. Artistul s-a oprit la maiou, făcând-o pe frumoasa cântăreață de pe scenă să roșească. Chirilă a recurs la acest gest în momentul în care Horia Brenciu a început să câștige teren în încercarea de a o convinge pe fată să îl aleagă pe el.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

„Nu e un rol foarte greu de jucat. Dragostea mea, m-am dezbrăcat pentru tine”, i-a spus Chirilă Cătălinei, încercând să îl imite pe Horia Brenciu. Tânăra nu a putut rezista tentației, așa că l-a ales în cele din urmă pe Chirilă, deși a fost atinsă și de cuvintele lui Brenciu.

Tudor Chirilă dezbrăcat
Chirilă a rămas în maiou. Sursa foto: PRO TV

Artistul și-a cerut scuze după prestația de vinerea trecută

„Zilele de filmare la Vocea Romaniei sunt lungi si mai obositoare decat poate par pe TV. De multe ori ajungem sa spunem sau sa facem lucruri pe care poate nu le-am spune sau face in mod obisnuit. Sigur, atunci cand emisiunile sunt inregistrate, nu live, avem si relaxarea ca echipa de productie va edita si va “curata” imaginile cu noi, incat ele sa ajunga la publicul de acasa intr-un mod decent”, a scris Chirilă după ce s-a dezbrăcat săptămâna trecută, la PRO TV. În urma difuzării imaginilor cu solistul de la Vama, acesta a primit critici, dar și aprecieri pe rețelele de socializare, iar colegii l-au ironizat.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×