Cea mai vizualizată fotografie din istorie a împlinit 21 de ani! Ai văzut-o de mii de ori!

Filon Stan   
în Galerie foto
24/11/2017, 13:25
Cea mai vizualizată fotografie din istorie a împlinit 21 de ani! Ai văzut-o de mii de ori! GALERIE FOTO

Toată lumea ştie poza aceasta. Toţi oamenii care au un calculator acasă au văzut-o de mii de ori! Dar care este povestea din spatele celei mai vizualizată fotografie din lume! Cine şi unde a realizat-o! VEZI MAI MULTE IMAGINI SUS, ÎN GALERIA FOTO!

Chuck O’Rear a surprins peisajul idilic în urmă cu 21 de ani, pe când conducea pe şoseaua Sonoma din Statele Unite. Fotografia a fost apoi wallpaper-ul implicit al Windows XP!

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Cea mai vizualizată poză din istorie a împlinit 21 de ani

„Împlinesc şaptezeci şi şase de ani şi îmi dau seama cât de mult a însemnat `Bliss` în viaţa mea”. Ca fotograf al celei mai vizionate fotograrii din istorie, m-am bucurat de fiecare minut de faimă”, a mărturisit Chuck O’Rear.

Artistul a lansat, de curând, un nou proiect, „New Angles of America”, ce conţine şi mai multe wallpaper-uri încântătoare. De această dată, O’Rear s-a adaptat evoluţiei tehnologiei şi s-a orientat către zona telefoanelor mobile. 

Închide ×