Cea mai sexy profesoară! Concediată că e prea frumoasă!

Ionuţ Cataramă   
în Monden
10/10/2016, 08:49
Cea mai sexy profesoară! Concediată că e prea frumoasă! GALERIE FOTO

Gemma Laird, o profesoară de la o şcoală primară din Marea Britanie, şi-a pierdut slujba după ce părinţii copiilor pe care îi avea la clasă s-au plâns de faptul că aceasta are poze sexy, în lenjerie intimă, pe o reţea de socializare.

VEZI IMAGINILE IN GALERIE FOTO

Tânăra de 21 de ani s-a declarat şocată de gestul directoarei care a concediat-o cu atât mai mult, cu cât în momentul în care au angajat-o ştiau că ea lucrează şi ca model de lenjerie intimă. Gemma nu s-a gândit în nici o clipă că fotografiile vor reprezenta o problemă în cariera ei, fiind realizate într-un studio profesional şi având o carieră de model.

„Mă descurcam foarte bine cu jobul şi primeam păreri pozitive. Au spus că mă descurc foarte bine cu copiii. După o săptămână, am fost chemată la birou la Laura Liddel, directoarea. Mi-a spus că un părinte s-a uitat pe pagina mea de Facebook şi a descoperit că lucram ca model. M-au reportat pentru asta. Mi s-a spus că nu vor să strice reputaţia şcolii şi că oamenii îşi vor pierde respectul pentru şcoală dacă aflau că sunt model”, a declarat Gemma pentru publicaţia britanică Metro. Aceasta a mărturisit că directoarea a făcut-o să se simtă ca o prostituată.

„ A zis că nu vrea ca elevii ei din clasa a şasea să creadă că este acceptabil să fie model. M-a făcut să mă simt mizerabil şi ca şi cum aş fi o prostituată. Este ridicol”, a mai povestit tânăra.

„Ne aşteptăm de la membrii stafului şi de la cei plasaţi în ucenicie să adere la anumite standarde de comportament, inclusiv privind folosirea reţelelor sociale, şi să fie un exemplu bun pentru elevi”, a spus ea.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×