Cea mai sexy mamă din lume! A născut 5 copii în 6 ani şi arată incredibil. Galerie FOTO

Ionuţ Cataramă   
în Monden
02/11/2017, 21:50
Cea mai sexy mamă din lume! A născut 5 copii în 6 ani şi arată incredibil. Galerie FOTO GALERIE FOTO

Simone Gateley este instructor de fitness si blogger. Dupa ce a devenit faimoasa cu fotografiile pe care le posteaza pe Instagram, tanara s-a lovit de un val de critici din partea altor mame.  Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Femeia in varsta de 35 de ani are cinci copii sub 10 ani, cel mai mic dintre ei avand 3 ani. Tanara care isi imparte timpul intre sala si copiii sai, patru fete si un baietel, are un corp de adolescenta, super lucrat si fara pic de celulita.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Cea mai sexy mama din lume! A nascut 5 copii in 6 ani si arata incredibil.

Felul in care arata i-a adus invidia multor alte mame. „Este imposibil sa fi nascut de 5 ori in 6 ani sa arati asa!”, i-au scris doamnele pe Instagram, unde este urmarita de 40 de mii de persoane.

„Sunt la fel ca celelalte mame!”, se apara femeia care spune ca nu s-a abatut niciodata de la regimul de viata sanatos. Simone a dezvaluit ca dupa fiecare sarcina si-a recapatat silueta in decurs de maximum 3 luni, mancand sanatos si facand exercitii fizice.

In ciuda acuzatiilor ca ar fi folosit mame surogat sau adoptia , tanara insista ca felul in care arata este doar rezultatul efortului depus.

Închide ×