Cea mai sexy crăciuniţă a încins imaginaţia bărbaţilor

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
05/12/2015, 13:23
Cea mai sexy crăciuniţă a încins imaginaţia bărbaţilor GALERIE FOTO

Phoebe Price (43 de ani) e pregătită de sărbători. Actriţa de origine americană a pozat într-o şedinţă foto incendiară îmbrăcată în crăciuniţă. Focoasa roşcată a încins imaginaţia bărbaţilor cu formele ei apetisante. Vedeta este cunoscută mai ales pentru apariţia în serialul de succes „Dosarele X”.

Phoebe Price nu este faimoasă la Hollywood pentru prestaţia actoricească, dar a reuşit să devină cunoscută pentru modul senzaţional în care arată. Recent, roşcata a pozat într-o şedinţă foto extrem de sexy, îmbrăcată în crăciuniţă. Roşcata a fost surprinsă în ipostaze incendiare.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Şi-a expus posteriorul într-o rochiţă mini. Phoebe arată foarte bine, având în vedere că este trecută de 40 de ani. Cu siguraţă, imaginile au fost pe placul fanilor ei înfocaţi.

Phoebe Price este şi model şi actriţă. Şi-a început cariera în modeling la vârsta de 19 ani şi s-a bucurat de un real succes. Totodată, roşcata este şi designer şi şi-a deschis un lanţ de magazine în California (SUA).

Sursă: www.click.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×