A fost scoasă la vânzare cea mai scumpă casă din SUA! Garajul este dotat deja cu maşini de colecţie! GALERIE FOTO

Filon Stan   
în Galerie foto
15/10/2017, 00:15
A fost scoasă la vânzare cea mai scumpă casă din SUA! Garajul este dotat deja cu maşini de colecţie! GALERIE FOTO GALERIE FOTO

Are locuri de joacă, are cinematograf cu 40 de locuri şi ecran de şapte metri, piscină cu vedere de milioane! Vorbim despre cea mai scumpă casă din Statele Unite ale Americii, care tocmai ce a fost scoasă la vânzare! Vezi mai multe imagini sus, în Galeria Foto!

Pe lângă cinematograful propriu, sala de bowling, camerele luxoase, mobila şi obiectele de artă din interior, casa vine şi cu un garaj gata echipat. Mai mult, există chiar şi un heliport pe care stă parcat un elicopter folosit în 1980 pentru emisiunea TV Airwolf, pentru cazuri în care trebuie să ajungi urgent undeva. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Cea mai scumpă casă din SUA, vândută cu angajaţi deja plătiţi

Adevăratele bijuterii se ascund însă în garaj. Potrivit agenţiei imobiliare care intermediază tranzacţia, aici se ascund 10 motociclete şi 12 maşini. Lista acestora din urmă include nume grele din segmentul supercarurilor, dar şi maşini de colecţie.

Cei care vor cumpăra casa vor găsi în garaj un Ferari 488 GTB, un Rolls Royce Dawn, un Pagani Huayra de aproape două milioane de dolari, un Spyker C8, un Ariel Atom, un Rolls Royce Drophead Coupe, un Bentley Continental GT Convertible şi, bineînţeles, un Bugatti Veyron Grand Sport. Mai există şi un Morgan 3-Wheeler, dar şi un Mercedes Benz 540K din 1936, estimat la peste 10 milioane de dolari.

Filmul de prezentare al proprietăţii ne oferă câteva indicii despre opulenţa pe care o vor cumpăra cele 250 de milioane de dolari. Compania care vinde proprietatea a anunţat, între timp, că în preţ sunt incluse şi salariile pentru o perioadă de doi ani pentru şapte angajaţi, printre care un şofer şi o maseuză.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×