Cea mai norocoasă adolescentă din lume! Petrecere aniversară de 6.000.000 de dolari

Mirela Apostol   
în Hotnews
12/03/2016, 00:05
Cea mai norocoasă adolescentă din lume! Petrecere aniversară de 6.000.000 de dolari GALERIE FOTO

De cele mai multe ori o petrecere pentru aniversarea varstei de 15 nu trebuie sa insemne mare lucru pentru bugetul familiei un tinerei, dar acest lucru se pare ca nu este valabil si pentru tinerele care au parinti bogati.

Maya Henry este o tanara care a implinit de curand varsta de 15 ani si care a devenit vedeta peste noapte pentru petrecerea pe care i-au platit-o parintii. De la decoratiuni de lux si pana la atmosfera intretinuta de artisti faimosi precum Pitbull sau Nick Jonas, rochii de designer si make-up realizat de specialistii care o ajuta pe Kim Kardashian sa fie mereu perfect aranjata, toate acestea au fost suprinse in imagini de fotograful lui Michelle Obama.

Tanara si-a dorit o petrecere cu peste 600 de invitati, iar parintii nu s-au uitat o clipa la bani atunci cand au avut de indeplinit dorintele fiicei lor. Artistul de hip hop Pitbull a primit aproape un milion de dolari pentru a canta, dar la petrecere a cantat si Nick Jonas care ar fi primit 200.000 de dolari pentru o alta ora de spectacol.

Au fost difuzate pe retelele de socializare cateva imagini ale performantei celor doi cantareti si numeroase fotografii de la petrecere.

Sarbatorita, Maya Henry, a postat cateva instantanee ale ambilor cantareti pe contul sau de Instagram. Ea poate fi vazuta pe aceasta retea de socializare alaturi si de alte personalitati ale muzicii precum Justin Bieber si trupa One Direction, dar si din viata politica, precum Hillary Clinton, care candideaza la investitura democrata pentru alegerile prezidentiale.

Pentru petrecerea de ziua ei, adolescenta, care este fiica avocatului Thomas Henry, specializat in leziuni si accidente, a purtat doua rochii de seara care au costat fiecare 20.000 de dolari, potrivit familiei.

Sursa: stirileprotv

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×