Cea mai nefericită mireasă din lume. Soțul ei a plătit pentru ea 500 de vaci și 3 mașini de lux, dar fața ei spune totul. FOTO”

Maria Cristina   
în Imagini de ultima ora
13/11/2018, 16:51
Cea mai nefericită mireasă din lume. Soțul ei a plătit pentru ea 500 de vaci și 3 mașini de lux, dar fața ei spune totul. FOTO” GALERIE FOTO
Cea mai nefericită mireasă din lumea. Soțul ei a plătit 500 de vaci și 3 mașini de lux, dar fața ei spune totul. FOTO”

Ea este cea mai nefericită mireasă din lume. Soțul său a plătit 500 de vaci și trei mașini de lux, însă nimic nu poate șterge tristețea de pe fața acestei fete. Nyalong Ngong Deng Jalang, în vârstă de 17 ani, este din orașul Yirol, Sudanul de Sud.

Aceasta s-a măritat cu un magnat local pe nume Kot Alat.Acesta s-a bătut cu alți patru bărbați pentru a-i câștiga „mâna” , dar evident, nu și inima acesteia.  A fost o competiție acerbă între pretendenții lui Nyalog, care acum a devenit o referință ca fiind cea mai scumpă virgină din regiune.

Ziua nunții a fost cea mai tristă zi din viața lui Nyalong

Cea mai tristă mireasă din lume! Nu a putut să schițeze nici măcar un zâmbet
Cea mai tristă mireasă din lume! Nu a putut să schițeze nici măcar un zâmbet

Cea mai nefericită mireasă a fost cea mai „scumpă” achiziție în materie de…nevastă! Soțul său a plătit 500 de vaci și trei mașini de lux pentru a o avea de soție pe Nyalong Ngong Deng Jalang. Aceasta a devenit cea mai tânără virgină din Sudanul de Sud care s-a căsătorit cu un bărbat mult mai în vârstă ca ea, iar acesta este unul dintre motivele pentru care fata este tristă în toate fotografiile.

În ziua nunții, sâmbătă, 3 noiembrie, Kok a tras lozul câștigător, însă Nyalong nu a părut atât de fericită, iar nemulțumirea sa se poate vedea în fiecare fotografie. De asemenea, fata este și mult mai înaltă decât el, iar acest lucru indică faptul că fata costă și mai mult, potrivit tradițiilor din Sudan.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×