Cea mai mare pensie din România, 56.000 de lei pe lună. Reacția lui CTP: Cum ajungi la suma asta?

Maria Cristina   
în Stiri de ultima ora
14/12/2018, 08:56
Cea mai mare pensie din România, 56.000 de lei pe lună. Reacția lui CTP: Cum ajungi la suma asta?
Cea mai mare pensie din România, 56.000 de lei pe lună. Reacția lui CTP Cum ajungi la suma asta

Cristian Tudor Popescu a vorbit cu jurnalistul Cosmin Prelipceanu, despre cea mai mare pensie din România, în valoare de 56.000 de lei pe lună. „Asta nu ne revoltă, ne ocupăm de OUG, CCR… miniștri schimbați…”, spune CTP, referindu-se la politicieni.

Cea mai mare pensie din românia îl face pe Cristian Tudor Popescu să își pună multe semne de întrebare: „Cât avea ăla? 56.000 de lei pe lună, pensie… Aș vrea și eu să știu cum se justifică această cifră. Cum ajungi la suma asta? Pentru ce? Ce-a făcut omul acela? Leu cu leu, să văd și eu cum adună în statul român 56.000 de lei pensie. Aș vrea să văd și eu asta. Și în general pentru toți ăștia – magistrați, polițiști care au ieșit la pensie la 47, la 45. La 40 de ani!!! Au ieșit cu niște pensii imense. Vreau să știu și eu. Ce a făcut respectivul pentru statul român încât să primească această pensie? A spus cineva lucrul ăsta odată?

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Cristian Tudor Popescu, despre cea mai mare pensie din România

 Cea mai mare pensie din România, 56.000 de lei pe lună. Reacția lui CTP Cum ajungi la suma asta
Cea mai mare pensie din România, 56.000 de lei pe lună. Reacția lui CTP: „ Cum ajungi la suma asta”

Consternat, jurnalistul Cosmin Prelipceanu afirmă că mai există și anumiți domni cu poziții importante, chiar membri în Curtea Constituțională, judecători la Curte, care au vreo două, trei pensii. „E posibil și lucrul ăsta”, în timp ce Cristian Tudor Popescu răspunde: „E posibil și lucrul ăsta. Și asta „nu ne revoltă”. Așa cum „ne revoltă” că n-am dat amnistie și grațiere… Le-au fost „încălcate” drepturile. „Se poate așa ceva?”.

Dar nouă, tuturor celorlalți, cărora ne sunt încălcate drepturile în fiecare moment de către acești indivizi care iau sumele astea de bani? În vreme ce Avocatul Poporului se ocupă de pușcăriași, că n-au condiții de intimitate, de viață privată la pușcărie. N-au condiții suficiente de viață privată la pușcărie… Și în același timp, noi suntem în fiecare moment batjocoriți de acești indivizi cu pensiile respective. N-am văzut pe nimeni, din niciun partid, să se lege cu lanțuri de ușa Parlamentului să spună „așa ceva nu mai poate să continue… e o crimă…”.

CTP:„Aceste pensii sunt o crimă”

„Aceste pensii sunt o crimă, nu se mai poate continua cu ele”. A venit cineva din partide să spună ceva? Nu. Nu e nicio problemă… discutăm de OUG pe coduri și de miniștrii ăia doi pe care-i schimbă, și de CCR. De OUG și CCR…”

Închide ×