Cea mai mare frică a Andreei Esca! Ce dezavantaje are televiziunea

Iuliana Spirache   
în Hotnews
17/09/2015, 16:48
Cea mai mare frică a Andreei Esca! Ce dezavantaje are televiziunea

Andreea Esca (43 de ani) este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare de ştiri. De la cei mai tineri, la cei mai bătrâni, toţi au văzut-o măcar o dată pe sticlă, prezentând ştirile de la ora 19.00. Cu toate acestea, televiziunea îi aduce şi anumite dezavantaje prezentatoarei.

Recent, aceasta a dezvăluit care este una dintre cele mai mari temeri ale ei, provocată chiar de locul ei de muncă. Se pare că locul Andreei Esca pe micile ecrane este foarte instabil, ceea ce o face pe prezentatoare să îşi facă anumite griji. Recent, aceasta a dezvăluit într-un interviu acordat pentru ziarulring.ro care este adevăratul motiv pentru care şi-a deschis un site personal.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

„N-am avut niciodată vreo afacere. Soţul meu are în franciză magazinele pentru copii «Z» şi eu fac designul unor body-uri pentru nou-născuţi. Mai am o emisiune la Europa FM sâmbăta, de la ora 12.00, care merge foarte bine şi de care sunt foarte mândră.

 La ştiri n-am timp să stau de vorbă cu invitaţii mei, însă la radio am răgaz o oră şi jumătate să discut cu oameni care cred că sunt modele pentru ţara noastră. Mi-am deschis şi site-ul andreeaesca.com, gândit iniţial ca o arhivă. Televiziunea nu e precum cinematograful, unde ai jucat o dată într-un film bun şi acela rămâne pentru totdeauna. La TV, nu mai eşti mâine, nu se mai vede nimic. Dar măcar sunt în cartea de istorie”, a mărturisit vedeta.

Face militărie cu copiii

Acasă, Andreei Esca îi place să păstreze o atmosferă foarte disciplinată. Iar copiii nu ies deloc din cuvântul ei. Şi chiar dacă o ascultă cu sfinţenia, aceştia nu îi pun la îndoială deciziile: „Şi ei sunt foarte ocupaţi, iar pe copii i-am învăţat ca pe mine. Dacă le spun să ne culcăm 20 de minute, ne aşezăm şi am adormit pe loc, apoi ne trezim şi o luăm de la capăt. Copiii au şcoală până seara târziu, aşa că nu e ca şi cum ei ar fi acasă şi n-ar avea cine să se ocupe de ei.

Weekendurile le petrecem împreună. Nu ştiu dacă vreunul dintre ei îmi va urma cariera, poate Alexia. Ea a lucrat la proiectul Disney «I Love Violeta» – legat de serialul pentru copii – şi a mers foarte bine. M-au sunat după aceea mai mulţi oameni să-mi propună diverse colaborări pentru ea”. Când vine vorba de vacanţă, vedeta susţine că se relaxează muncind: „Ne vom odihni destul pe lumea cealaltă secole, deci e OK. În această vară am fost plecată trei săptămâni, ceea ce e enorm pentru mine”, a mai povestit ea.

Imaginea ei, construită cu ajutorul CNN

Cât despre tunsoarea caracteristică, Andreea Esca a mai vorbit şi în trecut. Toţi s-au ofuscat atunci când s-a comparat cu sigla de la Mercedes, însă, se pare că imaginea ei a fost construită cu ajutorul unei agenţii de presă internaţionale: „Mi-am ales această tunsoare pentru că aveam părul foarte lung. Înainte să vin la ProTV am fost la un stagiu de pregătire la CNN şi cineva de acolo mi-a zis că, dacă mă voi duce să prezint un jurnal de ştiri, i s-ar părea mai potrivit ca părul să fie mai scurt. Aşa am luat această decizie şi aşa m-am prezentat la ProTV, deci nu e nicio impunere. Ţin la imaginea mea pentru că mi se pare un lucru important. Păstrând proporţiile, cum ar fi ca mâine să se schimbe sigla Mercedes? Ce sens are dacă te-ai obişnuit, ştii că e aşa… Se mai fac mici upgradări, dar nu schimbi esenţialul. Aşa şi eu! Acum, că părul o fi cu un milimetru mai lung sau mai scurt, mai în faţă sau mai în spate e OK. Plus că e comod şi simplu să mă coafez în fiecare zi”, a mai spus prezentatoarea TV.

Sursă: click.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×