Cea mai bună veste de la incendiul din Colectiv! Tînăra şi-a revenit şi le-a scris prietenilor: „A trecut ce a fost mai rău!”

Iuliana Spirache   
în Hotnews
21/11/2015, 08:58
Cea mai bună veste de la incendiul din Colectiv! Tînăra şi-a revenit şi le-a scris prietenilor: „A trecut ce a fost mai rău!”

Au trecut fix trei saptamani de la teribilul incendiu din Clubul Colectiv si pe langa vestile triste, ajung si cele bune. Una din fetele ranite, Nicoll Serban, se simte mult mai bine si a reusit deja sa le scrie prietenilor!

Nicoll Serban si fratele ei, Alex Serban, au suferit amandoi arsuri grave in incendiul de acum trei saptamani, dar cel putin pentru tanara in varsta de 16 ani, ce a fost mai greu a trecut. Nicoll a reusit, pentru prima data de atunci, sa-si contacteze online prietenii, carora le-a scris un mesaj emotionant!

„Hey! Dupa fix trei saptamani nu tocmai ok pentru mine, am reusit sa intru pe internet. Va multumesc tuturor pentru sustinere si va rog frumos sa ma intelegeti ca nu va pot raspunde asa cum mi-as dori, mainile mele nevrand sa ma asculte in totalitate. Mesajele voastre le pot citi, ma bucura si imi dau putere sa merg mai departe si, poate intr-o zi, sa ne intalnim si sa ne bucuram ca ce a fost rau a trecut”, a scris tanara pe reteaua de socializare.

„Mi-e dor de tot si de toate”

De altfel, familia a ales sa-si faca publice sentimentele, intrucat mama gemenilor, Elena Serban, si-a deschis sufletul to online, in fata prietenilor dar si a necunoscutilor.

„Va vreau langa mine, vreau sa va pot atinge pe pielea catifelata, vreau sa fie galagie in casa asta apasator de goala, vreau sa ne certam, vreau sa radem ca prostii, in tacere, sa nu deranjam vecinii la trei noaptea, vreau sa organizam majoratul cu oricati bani avem si sa ne amintim toata viata ce frumos a fost, vreau sa zdrangani chitara, sa asculti muzica pana tarziu in noapte, sa mergem la shopping si sa «spargem» toti banii, sa bem laptele cu cafea si biscuiti diminetile de weekend, sa-mi povestiti tot ce-ati facut la scoala, sa va incurajez sa treceti peste toate obstacolele, sa va arat ca in fiecare om exista bunatate… Mi-e dor de tot si de toate ale noastre. Luptam talibani, luptati pana la ultima resursa, gandurile oamenilor sper sa ajunga la voi si sa va dea putere, sa omorati demonii care vor sa va fure de langa inima mea. Va iubesc!!!” , a scris mama gemenilor pe facebook.

Sursă: cancan.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×