Moştenitoarea imperiului L’Oreal, cea mai bogată femeie din lume, cântă la pian ore întregi, în fiecare zi

Filon Stan   
în Galerie foto
15/02/2018, 15:51
Moştenitoarea imperiului L’Oreal, cea mai bogată femeie din lume, cântă la pian ore întregi, în fiecare zi GALERIE FOTO

După moartea celebrei deţinatoare a imperiului L’Oreal, Liliane Bettencourt, care s-a stins la 94 de ani, în toamnă, foarte multă lume s-a întrebat cine a devenit cea mai bogată femeie din lume. VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO!

Ei bine, oficial, femeia cu cea mai mare avere din lumea este nimeni alta decât fiica sa, Francoise Bettencourt Meyers, în vârstă de 64 de ani, singura moştenitoare a imperiului L’Oreal. Femeia a acordat rar interviuri  şi stă departe de lumina reflectoarelor.  Potrivit lui Bloomberg, ea  preferă să petreacă mai multe ore din zi cântând la pian. Este academician, a scris un studiu de cinci volume al Bibliei şi o genealogie a zeilor greci.

Cea mai bogată femeie din lume cântă ore întregi la pian

Nu-i place să arunce cu bani şi cumpărăturile extravagante nu sunt deloc stilul ei. Potrivit apropiaţilor, citaţi de InStyle, ea este o persoană foarte sobră, care se simte bine atunci când este înconjurată de cărţile şi pianul ei, nicidecum în lumea marilor afaceri şi finanţe.

Francoise Bettencourt Meyers a moştenit după moartea mamei sale o avere estimată la 33 de miliarde de euro, asta în ciuda faptului că cele două nu au fost prea apropiate. Francoise s-a luptat  ani de ziel în instanţă pentru a dovedi ca Liliane nu mai era instare să-şi gestioneze singură averea  şi că sufera de demenţă şi Alzheimer.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×