Ce vedete dau BAC-ul în 2017. Astăzi au susţinut prima probă scrisă la limba română

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
27/06/2017, 00:05
Ce vedete dau BAC-ul în 2017. Astăzi au susţinut prima probă scrisă la limba română GALERIE FOTO

S-a dat probelor scrise ale examenului maturităţii pentru absolvenţii de liceu din întreaga ţară, însă, ca în fiecare an, nici vedetele nu scapă de aceste emoţii.

Dacă abia a scăpat de emoţiile de la Eurovision şi a obţinut un loc destul de bun, România clasându-se pe locul 7, emoţiile nu au dispărut încă pentru Ilinca Băcilă, care susţine în această vară examenul de bacalaureat.

Ilincăi i se alătură şi Nicole Cherry, cântăreaţa care a spart topurile muzicale în urmă cu 4 ani cu piesa Memories. Se pare că prima probă, cea de competenţe lingvistice la Limba şi Literatura Română, nu a fost o piedică prea mare, cântăreaţa obţinând calificativul maxim, mai exact EXPERIMENTAT.

Nici familia cântăreţului Adi Minune nu scapă de emoţii, fiica acestuia, Carmen Simionescu, va susţine în această vară şi ea examenul maturităţii. Deja celebră şi lansată pe piaţa muzicală de către tatăl său, Carmen şi-a dat examenul în muzică, dar are nevoie acum şi de o notă mare la Bacalaureat, exament de care tatăl său ţine cont.

Citeşte mai mult pe Realitatea

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×