Ce vedetă îl va înlocui pe Florin Călinescu la Românii au talent! A mai fost la Pro TV

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
13/08/2019, 09:23
Ce vedetă îl va înlocui pe Florin Călinescu la Românii au talent! A mai fost la Pro TV
Horia Brenciu o va înlocui ș pe Andra la ”Vocea României” și pe Florin Călinescu la „Românii au talent”. Sursa foto: adevarul.ro

Florin Călinescu a părăsit platoul de filmare de la „Românii au talent” pentru a urma o carieră politică. Îndrăgitul actor nu este străin de lumea politică, iar acum a fost ales președinte al Partidului Verde. Călinescu va fi înlocuit în show-ul de la Pro TV de Horia Brenciu. 

Horia Brenciu îi ia locul lui Florin Călinescu la ”Românii au talent”

Florin Călinescu a declarat că despărțirea de producătorii emisiunii ”Românii au talent” a fost una amiabilă și a negat vehement că ar fi fost dat afară din trust. „Nu am fost dat afară de niciun PRO TV. Eu i-am anunțat că mă îndrept spre politică. E evident că în urma acestei decizii, nu mai pot apărea la televizor în emisiuni precum cea de la PRO TV, conform reglementărilor CNA. Eu i-am anunțat pe cei de la PRO TV acum o lună, de intențiile mele, civilizat, luăm o pauză”, a declarat Florin Călinescu pentru  antena3.ro. 

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Îndrăgitul jurat va fi înlocuit din toamna aceasta de Horia Brenciu la show-ul ”Românii au talent”, dar o va înlocui și pe Andra în emisiunea ”Vocea României”. Se pare că Horia Brenciu este deja plecat la filmări prin țară pentru show-ul muzical și urmează să plece și cu echipa de la ”Românii au talent”, potrivit Click!.

„Revenirea la «Vocea României» este neașteptată, binevenită și, recunosc, emoționantă. În acest sezon voi fi calm, liniștit, nu mă voi mișca de pe scaun, nu mă voi certa cu nimeni și sub nicio formă nu voi cânta din când în când cu band-ul emisiunii. Voi fi precum un maestru yoghin. Voi căuta o voce nouă, plină de viață, o voce care să-mi aducă cel de-al treilea titlu”, a spus Horia Brenciu pentru VIVA!.

Horia Brenciu revine la Pro TV. Care sunt emisiunile unde va fi jurat
Horia Brenciu o va înlocui ș pe Andra la ”Vocea României” și pe Florin Călinescu la „Românii au talent”. Sursa foto: adevarul.ro

Horia Brenciu revine la PRO. Va fi jurat în două emisiuni

Horia Brenciu nu este la prima colaborare cu PRO TV. În perioada 2011-2013 cântărețul a fost jurat în show-ul ”Vocea României” alături de Loredana, Marius Moga și Smiley, show în care a câștigat timp de două sezoane. Julie Mayaya (2012) și Mihai Chițu (2013) sunt cei doi concurenți care au făcut parte din echipa lui Horia Brenciu și au câștigat ”Vocea României”. Ulterior, Brenciu a plecat la postul rival, la Antena 1 unde a fost jurat în show-ul muzical ”X Factor”.

Breciu nu este doar jurat și muzician, ci și actor. În anul 2006 a jucat în serialul „Om sărac, om bogat” unde a interpretat rolul lui Titi Prodan. Prima apariție pe micile ecrane a fost în vara anului 1993 când Horia Brenciu a apărut în producția „Concurs de seducție”, realizată pe plaja de la Costinești de TVR. Horia Brenciu a prezentat și concursul ”RoBingo”.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×