Ce trebuie să schimbi în 2017, pentru un 2018 mult mai bun! Sfaturi pentru fiecare zodie!

Filon Stan   
în Hotnews
29/09/2017, 10:59
Ce trebuie să schimbi în 2017, pentru un 2018 mult mai bun! Sfaturi pentru fiecare zodie!

Anul 2017 este pe sfârşite, dar încă mai poţi face câte ceva pentru tine, astfel încât anul ce vine să fie unul bun. Trebuie să lucrezi puţin cu tine, trebuie să realizezi în primă instanţă ce trebuie schimbat. Vezi ce trebuie să schimbi în funcţie de zodie.

BERBEC

Renunta la impulsivitate si invata sa iei decizii dupa ce analizezi fiecare situatie in parte. Vei regreta mai putine actiuni daca faci acest lcuru. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Prosperitate în 2018! Fecioara trebuie să muncească inteligent, nu mai mult

TAUR

Gaseste-ti echilibrul. Poti incerca yoga, meditatie sau exercitii de relaxare. Ai voie sa te pui pe tine pe primul plan. Prosperitate în 2018! Fecioara trebuie să muncească inteligent, nu mai mult

GEMENI

Petrece mai mult timp cu adevaratii prieteni si mai putin cu oamenii “cool” care doar vor sa profite de tine, dar iti intorc spatele de fiecare data cand ai nevoie de ei.

RAC

Preia controlul asupra vietii tale, nu-i mai lasa pe altii sa hotarasca in locul tau ce este mai bine pentru tine. Citeste mai mult, in special carti de dezvoltare personala, care sa te impulsioneze sa-ti depasesti limitele.

FECIOARĂ

Schimba-ti motto-ul! Acesta ar trebui sa fie “Munceste inteligent, nu mai mult!”. Vei gasi astfel echilibrul pe care il cauti, muncind fara sa te epuizezi.

BALANŢĂ

Petrece mai mult timp facand activitatile care iti produc placere, care te fac fericit. Renunta la lucrurile pe care le faci din obligatie. Este in regula sa refuzi si sa spui ca NU vrei sa faci ceva.

SCORPION

Inscrie-te la cursuri care sa-ti dezvolte cunostintele. Pot fi cursuri de scriere creativa, o limba straina sau lectii de gatit. De preferat o activitate care sa-ti stimuleze creierul.

SĂGETĂTOR

Darama peretii care iti inconjoara inima si lasa oamenii sa-ti intre la suflet. Nu toti te vor rani. Daca ai deja pereche, ai nevoie de intarirea relatiei de cuplu, prin intermediul comunicarii. Indiferent de situatia in care te afli, incepe cu o reconectare cu tine insuti.

CAPRICORN

Distreaza-te! Spune DA la tot ce iti produce placere. Provoaca-te, cumpara un bilet de avion si du-te unde nici cu gandul n-ai ajuns. Esti tanar o singura data!

VĂRSĂTOR

Petrece mai mult timp cu tine insuti pentru a te cunoaste mai bine. Intre timp te-ai schimbat, ai evoluat. Cu cat vei sti mai multe despre tine, cu atat vei fi mai puternic.

PEŞTI

Foloseste-ti creativitatea pentru a incerca un nou domeniu profesional. Fa lucrurile care te inspira, transforma-ti pasiunea intr-o activitate care iti aduce bani. Poate fi o calatorie lunga, dar va merita!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×