Andreea Esca a avut parte de surpriza vieţii, în direct, în studio

Ionuţ Cataramă  
înHotnews
30/08/2015, 13:13
Andreea Esca a avut parte de surpriza vieţii, în direct, în studio

Sâmbătă (29 august) este ziua îndrăgitei prezentatoare de la Pro TV. Andreea Esca a sărbătorit cu stil vârsta de 43 de ani, iar soţul ei, Alexandre Eram i-a făcut o surpriză de proporţii.

Chiar de ziua ei, vedeta s-a prezentat la emisiuna “La Radio”, difuzată la Europa FM. De data aceasta, rolurile s-au inversat, ea fiind invitata soţului ei, care a avut ocazia să îi pună întrebări inedite.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Copiii Andreei au intrat în direct

“Cred că aştepta de mult ocazia să îmi pună nişte întrebări de faţă cu toată lumea şi să vadă ce răspund. Şi chiar să mă dea în vileag cu unele lucruri. Mi se pare că a ieşit amuzant. Se vedea că are emoţii (doar e prima lui emisiune pe post de moderator de radio), pentru că nu-şi mai găsea cuvintele în română”, a scris Andreea Esca, pe blogul ei personal.

Alexandre Eram a întrebat-o pe soţia lui despre cartea ei şi despre copilăria ei. Ca să fie surpriza şi mai mare, copiii lor, Alexia şi Aris au intrat în direct pentru a-i ura un “la mulţi ani” călduros prezentatoarei. Ea a fost foarte emoţionată la auzul vocii fetiţei ei, care a avut numai cuvinte de laudă la adresa mamei ei: “Este o doamnă foarte vorbăreaţă şi amuzantă. E foarte prietenoasă şi poţi să ai încredere în ea. E o mamă foarte bună cu care avem o relaţie de prietenie, cu care putem să vorbim orice”.

Sursă: www.click.ro

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×