Ultima oră! CE LOVITURĂ! SUPER VEDETA ANTENEI 1…

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
05/05/2015, 15:11
Ultima oră! CE LOVITURĂ! SUPER VEDETA ANTENEI 1… GALERIE FOTO

Desi, la prima vedere, a parut ca anului 2014 nu a fost la fel de prosper ca precedentul pentru Horia Brenciu, cifrele arata contrariul. Contabilul artistului s-a grabit sa depuna actele la Fisc pentru anul trecut, iar acestea arata ca lui Brenciu i-a mers senzational.

Firma lui Horia Brenciu a mers excelent si anul trecut. Daca in 2013, cantaretul se lauda cu numarul concertelor sale, iar organizatorii de evenimente se bateau sa-l aiba pe Brenciu pe scena, in 2014, artistul a parut ca nu are un an la fel de prosper. A fost de altfel anul in care si sotia sa, Alice, a ramas fara job, dupa iesirea din grila de la Antena a “Serviciului Roman de Comedie”, emisiune pe care o producea. A fost doar o impresie!

Ei bine, de curand, pe site-ul Fiscului, au fost publicate datele financiare raportate pentru anul trecut de firma lui Brenciu. Asta desi termenul limita pentru depunerea acestor acte este luna iunie. Datele arata ca in 2014, cifrele au fost asemanatoare cu cele din 2013, veniturile totale, dar si profitul fiind asemanator. Astfel, profitul din 2013 a fost de 60.063 de lei, iar cel din 2014, de 63.532 de lei, la un venit de 4.165.367 de lei (peste un milion de euro). In plus, firma lui Brenciu are, de anul trecut, si un angajat in plus.

Surse din lumea artistica sustin ca, in urma cu cateva saptamani, cantaretul si-a marit tariful pentru spectacolele sale, de la 12.000 la 15.000 de euro, asa ca e foarte posibil ca si in acest an, firma lui sa aiba un profit frumusel.

Sursă: www.wowbiz.ro

WOW! Gabriela FIREA A NĂSCUT! PRIMELE INFORMAŢII DESPRE BEBELUŞ! 

ACUM! BUCUREŞTIUL PARALIZAT! TRAFICUL A FOST DAT PESTE CAP DE UN ACCIDENT TERIFIANT!

ANUNT SFASIETOR!!! „SÎNT LA UN PAS DE MOARTE!!!” PREZENTATOAREA TV….

A MURIT UN MARE CANTARET!!! MILIOANE DE FANI I-AU FREDONAT SUPER HITUL!!! VEZI VIDEO!!!

FOSTA SOŢIE A LUI MUTU I-A CERUT VOIE, FOTBALISTUL A SPUS „DA”! ADIO!

VIDEO! REVOLTĂTOR! CĂLĂTOR FĂRĂ BILET, SNOPIT DE CONTROLORII RATB!

ÎMPĂCAREA ANULUI ÎN SHOWBIZZ! L-A IERTAT!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×