Ce spune Sorin Grindeanu despre deplasarea pe care a făcut-o în Azore cu Cătălina Miriță, consiliera sa, fostă Miss Buzău

Catalin Nae    Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
22/07/2019, 15:24
Ce spune Sorin Grindeanu despre deplasarea pe care a făcut-o în Azore cu Cătălina Miriță, consiliera sa, fostă Miss Buzău GALERIE FOTO
Sorin Grindeanu rupe tacerea in cazul deplasarii sale si a consilierei sale sexy in Insulele Azore

Președintele Autorității Naționale pentru Administrare și Reglementare în Comunicații (ANCOM), Sorin Grindeanu, a rupt tăcerea și a vorbit despre deplasarea din Insulele Azore pe care a făcut-o împreună cu consiliera sa în vârstă de 24 de ani, fostă Miss Buzău, pe bani publici! Dezvăluirea a fost făcută de ziarul Libertatea, însă fostul premier nu a dorit să vorbească cu ziariștii publicației respective.

Sorin Grindeanu a vorbit despre deplasarea sa în Azore, împreună cu consiliera sa

Sorin Grindeanu a intrat însă în direct la Antena 3, unde a făcut lumină cât de cât în acest scandal al deplasării sale împreună cu focoasa lui consilieră pe bani publici la o Plenară de comunicații poștale! Ziariștii de la libertatea.ro au sus chiar că Grindeanu și consiliera sa, Cătălina Miriţă, nici nu apar în fotografiile de grup făcute la întâlnirea respectivă!

„Nu am nimic de ascuns. Biletele de întoarcere sunt diferite pentru că nu s-au găsit bilete pentru toţi membrii delegaţiei la toate cursele. Este o minciună că eu şi consiliera mea, Cătălina Miriţă, nu apărem în fotografiile de grup. A fost o întâlnire foarte importantă. Sunt două întâlniri pe an de acest gen la care participăm. Nu eu am decis să aibă loc în Insulele Azore. Anul trecut, de exemplu, a fost la Oslo”, a spus Sorin Grindeanu, la Antena 3.

Deplasare Sorin Grindeanu in Insulele Azore
Sorin Grindeanu a vorbit despre deplasarea sa si a consilierei sale in Insulele Azore

Sorin Grindeanu spune că nu este vina sa că Plenara de comunicații poștale a avut loc în Azore

Pe un document din sistemul Intranet al Autorității Naționale pentru Administrare și Reglementare în Comunicații (ANCOM), publicat de libertatea.ro, apare că Sorin Grindeanu și consiliera sa Cătălina Miriță au fost în Insulele Azore la o Plenară de comunicații poștale.

Deplasarea a avut loc în perioada 27-28 iunie 2019, iar aceștia au plecat de acolo cu o zi mai devreme decât restul grupului de la ANCOM. Jurnaliștii Libertatea au încercat să obțină un punct de vedere al lui Sorin Grindeanu înainte de publicarea articolului, însă acesta nu a răspuns solicitării.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×