Ce spune Gina Pistol despre o eventuală nuntă cu Alin Cocoş

Iuliana Spirache   
în Hotnews
09/08/2015, 09:32
Ce spune Gina Pistol despre o eventuală nuntă cu Alin Cocoş GALERIE FOTO

Pentru prima oara, Alin Cocos a marturisit motivul pentru care intarzie nunta cu Gina Pistol. Desi isi ascund povestea de dragoste de mai multi ani, cei doi s-au mai relaxat si arata precum un cuplu pregatit sa devina o familie.

De vreo trei ani se zvoneste ca Gina si Alin traiesc o poveste de dragoste pe ascuns. Zvonurile s-au intensificat atunci cand fiul milionarului a invitat-o pe Gina sa petreaca aniversarea zilei sale de nastere, tocmai la Paris. La intoarcerea in tara, pe aeroport, cei doi s-au purtat ca doi straini, iar vedeta a negat ca ar avea mai multe sentimente pentru Cocos decat pentru un simplu amic.

CLICK PE GALERIE PENTRU A VEDEA POZE CU CEI DOI

Cu trecerea timpului, cei doi par sa se fi decis sa nu-si mai ascunda sentimentele. Cat a fost inchis, Gina a mers la penitenciar pentru a-l vizita pe Cocos jr., ori de cate ori a avut ocazia.

CANCAN.ro i-a zarit, zilele trecute, pe cei doi indragostiti, la cumparaturi. Luati la intrebari, „ca un adevarat gentleman”, Alin si-a abandonat iubita, preferand sa-si vada de drum, la cumparaturi. Gina, in schimb, s-a tot eschivat sa dea un raspuns concret in privinta casatoriei cu fiul milionarului.

Ce a spus Gina despre relatia cu Alin Cocos si despre nunta

– Se aude vreun lautar, vreo nunta, jucam gaina cu Gina?

Gina: Nu… Nu inca?

– Ce e cu gestul asta ostentativ, cu inelul care pare a fi de logodna…

Gina: Inelul asta il am de cand eram mica. Incerc sa scap de el si sa-l primesc pe cel adevarat. Glumesc, eu nu ma grabesc. Avem o relatie foarte frumoasa, de ce atata graba, nu inteleg.

– Alin se gandeste la lucrurile care i se intampla tatalui si nu vrea sa treaca si el prin aceleasi experiente?

Gina: Nu trebuie sa se repete istoria.

– Asta zic, ar putea invata de la tatal lui…

Gina: Nu, invata de la mine ca eu stiu psihologie.

– Il ai sub papuc… cum ar veni

Gina: Nu am pe nimeni sub papuc, imi place sa las barbatul sa fie barbat.

– Am vazut ce barbat e, a fugit de langa tine… “

Desi au facut impreuna cumparaturile, cei doi au iesit separat din supermarket. Fiecare si-a vazut de drum, cu masini separate. Intrebat de inelul despre care Gina se plange ca nu-l primeste, Alin s-a aratat mai degraba sarac, decat indragostit.

Vezi aici răspunsul lui Alin Cocoş

Sursă: cancan.ro

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×