Ce spune culoarea ochilor despre tine. De ce sunt speciali oamenii cu ochii verzi

Dan Suta   
în Stiri mondene
07/04/2020, 11:49
Ce spune culoarea ochilor despre tine. De ce sunt speciali oamenii cu ochii verzi
Culoarea ochilor poate dezvălui o serie de lucruri despre personalitatea noastră. Sursa foto: pixabay.com

Tu știi ce spune culoarea ochilor despre tine? Există mai multe zicale despre cei care au ochii verzi, căprui sau albaștri, însă câte dintre ele sunt și adevărate?

Culoarea ochilor ne înfrumusețează chipurile, însă e vorba de mai mult de o chestiune estetică. Cercetătorii de la universitățile Obero și cea din Edinburgh au descoperit că există o legătură între culoarea ochilor și personalitatea noastră. Iată cele mai interesante lucruri aflate de aceștia.

Ce spune culoarea ochilor despre tine. Despre ochii căprui:

În popor se spune că fură inima oricui, dar chiar așa să fie? Psihologii care au analizat trăsăturile de personalitate ale mai multor oameni cu ochii maronii au descoperit că sunt printre cele mai politicoase pe care le-au întâlnit.

Sunt diplomatice, atente la detalii și îi atrag, într-adevăr, pe cei din jur ca un magnet. Deci un sâmbure de adevăr există în legătură cu celebrul proverb.

Despre cei cu ochii albaștri:

Oamenii care au ochii de culoarea cerului sunt foarte emotivi. Introvertiți de fel, surprind prin inteligența lor. Sunt genul de oameni care atunci când vorbesc îi ții minte pentru tot restul vieții, căci își cântăresc foarte bine cuvintele și lasă o amprentă puternică asupra celor din jur.

Despre cei cu ochii verzi:

Sunt cei mai imprevizibili oameni, cei cu care poți porni în orice aventură dorești căci țin foarte mult la a avea cât mai multe experiențe noi. Cei cu ochii verzi unt misterioși, pasionali și foarte generoși, dar, atenție, doar cu cine merită!

Despre cei cu ochii negri:

Persoanele cu ochii negri au în comun câteva trăsături pe care le găsim la cei cu ochii căprui, cu o diferență importantă: le lipsește diplomația. Sunt firi dintr-o bucată. Se aprinde repede, spun tot ce au pe suflet, iar apoi se sting la fel de repede și știu să își ceară iertare.

Viața cu oamenii cu ochii negri nu va fi, așadar, plictisitoare niciodată. Ce culoare au ochii tăi? Te regăsești în descrierile de mai sus?

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×