Ce spune Alexandra Dinu despre căsătorie. Se mai mărită sau nu?

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
19/10/2015, 18:49
Ce spune Alexandra Dinu despre căsătorie. Se mai mărită sau nu? GALERIE FOTO

S-a fript cu ciorba şi acum suflă şi-n iaurt! După mariajul eşuat cu Adrian Mutu, Alexandra Dinu (34 de ani) nu se mai grăbeşte se îmbrace rochia de mireasă. Deşi are o relaţie de trei ani şi jumătate cu Luca Bastianello, blonda a mărturisit că nu a stabilit data exactă când se va mărita din nou. (CLICK SUS PE GALERIA FOTO PENTRU A VEDEA IMAGINI CU ALEXANDRA DINU)

Alexandra Dinu a făcut mărturisri despre viaţa ei intimă. Discretă din fire, actriţa a povestit la Antena Stars că expresia „te iubesc” a făcut-o întotdeauna să se teamă. „Aceste două cuvinte m-au speriat. Mi-a fost frică să le spun, dar şi să le aud. Am preferat să vâd asta, la oamenii din jurul meu. Am pe cineva în viaţa mea. Este normal ca atunci când ai o relaţie de mai mulţi ani să-şi doreşti să te îndrepţi pe drumul acela, însă nu am stabilit nimic concret. Tot am auzit că mă mărit, dar noi nu am făcut astfel de planuri”, a mărturisit actriţa. Blonda a povestit că deşi şi-a ales o meserie în care trebuie să intre în pielea personajelor, în copilărie era extrem de timidă şi introvertită. S-a schimbat în momentul în care a început să lucreze printre actori.

Fosta doamnă Mutu a subliniat de-a lungul timpului că Luca i-a fost alături şi a ajutat-o să treacă peste problemele de sănătate ale fiului ei, Mario.

„Am fost cerută în căsătorie de Luca, însă nu am stabilit o dată anume pentru oficializarea relaţiei. Momentul a fost foarte frumos, nu aveam cum să spun nu! (..) Un act nu trebuie să schimbe un om sau comportamentul său. Sau, pe de altă parte, pot spune într-o dimineaţă hai să o facem! Oricum nu am de gând să facem mare tam-tam când o să ne căsătorim, vreau să fim doar noi doi şi poate câţiva prieteni foarte apropiaţi”, declara în trecut Alexandra Dinu.

Sursă: www.click.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×