Ce spun medicii militari despre starea de sănătate a lui Victor Ponta, după primul control în ţară

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
09/07/2015, 18:51
Ce spun medicii militari despre starea de sănătate a lui Victor Ponta, după primul control în ţară

Medicii militari spun, într-un comunicat de presă dat publicităţii după ce premierul s-a prezentat la primul control medical în ţară, că evoluţia stării de sănătate a acestuia este favorabilă, dar că nu are voie să se sprijine pe piciorul operat.

ŞOC PENTRU FANII FILMULUI KARATE KID! ŞI TU L-AI VĂZUT DE CÎTEVA ORI! TRAGEDIE! A MURIT OMUL FĂRĂ DE CARE ACEST FILM NU ÎNSEMNA NIMIC!

Iată comunicatul făcut public de medici, dar şi indicaţiile acestora pentru premier.

Ce tragedie! O VEDETA de la noi A MURIT în urma unui accident cumplit!

Informare privind evaluarea stării de sănătate a d-lui Victor Ponta, Premierul României

IMAGINI BOMBĂ CU ELENA UDREA LA PLAJĂ! FOTOGRAFII ŞI VIDEO INCENDIARE! WOOOOOW! 

În conformitate cu prevederile Hotărârii Consiliului Suprem de Apărare a Tării nr. 166/2006, cu modificările şi completările ulterioare şi a Normelor metodologice adoptate în aplicarea acestuia, Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central „Dr. Carol Davila a fost mandatat să comunice următoarele informaţii privind evaluarea stării de sănătate a Prim-ministrului Victor Ponta:

ULTIMA ORĂ! ANUNŢ BOMBĂ! E OFICIAL! CINE NU MAI FACE ARMATA OBLIGATORIU ÎN ROM NIA! CE VESTE!!!

„Astăzi, 09.07.2015, în jurul orei 13.00, premierul Victor Ponta s-a prezentat la Clinica de Ortopedie şi Traumatologie a Spitalului Universitar de Urgenţă Militar Central „Dr. Carol Davila” în vederea realizării consultului de specialitate pentru evaluarea stării de sănătate şi stabilirii conduitei terapeutice şi a protocolului de recuperare medicală post-intervenţie chirurgicală.

În urma controlului medical efectuat, pacientul a primit următoarele indicaţii şi recomandari medicale:

IMAGINI FABULOASE CU ELENA UDREA ŞI NOUL IUBIT, CARE A FĂCUT-O SĂ UITE DE COCOŞ! NU O ŞTIAI AŞA PE UDREA! S-A DEZLĂNŢUIT! UITE CUM ÎL PIPĂIE ŞI CUM ÎL SĂRUTĂ PASIONAL!

Evoluţie post-operatorie favorabilă, recuperarea pacientului decurgând în parametrii normali;

Pacientul nu are voie sa se sprijine pe piciorul operat şi sa flexeze genunchiul la un unghi mai mare de 90 de grade

IMAGINI BOMBĂ cu Roxana VANCEA la plajă!!! Galerie foto HOT!  Costumul i-a jucat feste! Cînd Roxana s-a întins pe şezlong, toată plaja a văzut… VRAJA! 

Respectarea unui program zilnic de gimnastică medicală, fizioterapie şi kinetoterapie, conform standardelor internaţionale;

Control ortopedic peste 21 zile sau la nevoie”, mai spun medicii.

ŞOC! Ultima oră! E ştirea momentului! Lidia Buble nu mai are ce face! Răzvan Simion a luat DECIZIA! Nimeni nu se aştepta să se întîmple asta aşa de repede!

Sursă: www.realitatea.net

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×