Ce-şi doreşte de la un bărbat iubita lui Mutu, Sandra Bachici

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
18/02/2015, 12:14
Ce-şi doreşte de la un bărbat iubita lui Mutu, Sandra Bachici GALERIE FOTO

Adrian Mutu a recunoscut că are o nouă iubită, fotomodelul Sandra Bachici. Fotbalistul a fost surprins luni seară la braţul tinerei de 21 de ani şi a prezentat-o drept “iubita lui”.

Deşi este încă foarte tânără, Sandra Bachici este un model consacrat care a reuşit să câştige Miss România pe când avea doar 17 ani. Într-un interviu acordat după ce a luat trofeul, iubita lui Mutu povestea că i se spune că e foarte matură în gândire. Întrebată ce caută la o relaţie, Sandra a explicat că vrea respect din partea partenerului şi nu acceptă violenţa.

“În primul rând ar trebui să merite respectul meu şi el să mă respecte la rândul lui. Consider că respectul este temelia unei relaţii! În al doilea rând, să-mi fie un bun prieten, iubit, să-mi fie alături şi la bine, dar şi în momentele grele. Un bărbat nu ar trebui să fie violent verbal sau fizic şi nici infidel”, spunea Sandra, conform ioanabudeanu.com.

Iubita lui Mutu s-a apucat de modeling când nu avea buletin

sandra_bachici_iubita_mutu

Sandra Bachici povestea că a început să facă modeling când avea doar 12 ani şi a participat la multe prezentări. A fost “mireasă” pentru numeroşi designeri, printre care şi Cătălin Botezatu.

“Fac modeling de la vârsta de 12 ani, era o activitate extraşcolară care mi-a plăcut mult şi am câştigat titluri de Miss la diverse competiţii. Am participat la foarte multe prezentări de modă încă de mică. Prima dată am prezentat la Deva, apoi în Timişoara, unde mi s-a propus să merg cu o echipă de dans în Saint Tropez. Eram singura fată din Timişoara aleasă, aveam doar 15 ani şi a fost minunat! Au urmat şi alte prezentări pentru diverşi creatori de modă. La FashionTV Summer Festival de la Mamaia am fost aleasă «mireasă» colecţiilor semnate de mari designeri ca: Laura Olteanu, Cătălin Botezatu, Valeria Marini, Ana Radu, Laura Froio din Italia, Insolito”, a mai povestit Sandra.

Sursă: www.click.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×