Ce sexy e fata cea mare a lui Becali! A făcut senzaţie pe plajă

Ionuţ Cataramă   
în Monden
07/08/2017, 14:38
Ce sexy e fata cea mare a lui Becali! A făcut senzaţie pe plajă GALERIE FOTO

S-au dus zilele când fetele lui Gigi Becali (59 de ani) umblau acoperite din cap până picioare şi nu ieşeau din cuvântul autoritarului lor tată. Acum, fiica cea mare a latifundiarului din Pipera face furori cu trupul ei sexy pe litoralul românesc. La cât e de frumoasă şi zveltă, blondina ar putea oricând defila pe podiumul de modă.

“Am făcut la viaţa mea şi bune şi rele, dar mă mândesc cu ceva…cu fetele mele! Ele îmi aduc alinarea şi-mi alungă supărarea şi le-aş da orice mi-ar cere, că’s fetele mele”, sunt versuri care i se potrivesc de minune lui Gigi Becali. Patronul echipei de fotbal FCSB are acasă trei domnişoare superbe, una mai frumoasă ca alta.

Alexandra (21 de ani), fiica cea mare a afaceristului, s-a transformat într-o adevărată bombă sexy. Fotoreporterii Click! au surprins-o pe blondină pe o plajă de fiţe din Mamaia. Surprinşi au fost şi cei care au avut norocul să se învecineze cu şezlongul fiicei lui Becali.

Alexandra are un corp de invidiat, pe care l-a scos în evidenţă cu un costum minuscul, extrem de sexy. Tânăra machedoancă e bine proporţionată şi se simte excelent în pielea ei, de vreme ce a adoptat doar poziţii provocatoare la plajă.

După ce s-a întins pe şezlong şi s-a dat cu cremă, Alexandra şi-a scos o carte din geanta Louis Vuitton de mii de euro şi s-a pus pe citit. Nu înainte de a-şi desface sutienul pentru a nu se bronza cu urme. Nu ştim ce-o să zică Gigi când o să vadă pozele acestea, însă cu siguranţă pentru turişti a fost o apariţie ce nu va fi uitată prea uşor.

Masculii de pe plajă şi-au dat coate şi şi-au clătit ochii cu formele frumoasei Alexandra. Tânăra, care mai are două surori – Teodora şi Cristina, este student la Drept.
Dintre cele trei fete, Alexandra este cea cu o activitate mondenă destul de intensă. Este văzută mereu în locaţiile de fiţe din Capitală, la volanul bolidului ei şi frecventează des sălile de fitness.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×