Ce se întîmplă în organismul femeilor cînd partenerul foloseşte prezervativul

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
17/09/2015, 18:23
Ce se întîmplă în organismul femeilor cînd partenerul foloseşte prezervativul

Toată lumea ştie că prezervativul este una dintre cele mai eficiente metode contraceptive. De asemenea, mulţi oameni cred că acest diminueză plăcerea din timpul actului sexual, însă acesta este doar un mit, care a fost demolat de un sexolog american.

 

Ultima oră! DIVORŢ CUTREMURĂTOR?! SUPERVEDETELE PĂREAU A FORMA FAMILIA PERFECTĂ!

 

Ea e VEDETA din România care a fost FILMATĂ de soţ cînd se iubea cu AMANTUL! Imagini exclusive! GALERIE FOTO incendiară cu ea, GOALĂ! AVEM POZELE!

Chiar dacă pare greu de crezut, folosirea prezervativului are şi alte efecte benefice în afară de protecţia împotriva sarcinilor nedorite şi a bolilor cu transmitere sexuală. Astfel, sexologul Debby Herbenick susţine că folosirea prezervativului le ajută pe femei să ajungă mai rapid la orgasm.

Aşadar, cuplurile nu ar mai trebui să refuze să folosească prezervativul, de teamă că partidele de sex nu vor mai fi la fel de „fierbinţi”.

 

Playboy a plătit bani grei ca să dezbrace complet o SUPER-ŞTIRISTĂ a României! FOTOGRAFII INCENDIARE!

 

FOTO FIERBINTE! FLAVIA + DANI OŢIL = LOVE! „SÎNT ÎMPREUNĂ!”

 

Imagini incendiare! PRODANCA, GOALĂ COMPLET! Cum putea să arate acum 8 ani!!! AVEM FOTOGRAFIILE SECRETE! VEZI O GALERIE FOTO EXPLOZIVĂ! 

 

GALERIE FOTO + VIDEO INCENDIAR! Antonia, GOALĂ! Imagini direct din dormitor! “Îmi PLAAAACE!”

Herbenick scrie că explicaţia pentru care femeile ajung mai rapid la orgasm dacă partenerul lor foloseşte prezervativ este în primul rând una de ordin psihologic, potrivit gândul.info. Astfel, femeile nu se mai tem de o sarcină nedorită, de o eventuală boală cu transmitere sexuală pe care o pot contacta şi, în consecinţă, se bucură mai mult de actul în sine, sunt mai relaxate şi pot ajunge mai rapid la orgasm. Cu toate acestea, Herbenick recomandă folosirea unui lubrifiant, pentru că orice urmă de disconfort să dispară.

Sursă: www.antenastars.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×