Ce se întîmplă dacă tastezi pe Google ”z or r twice”

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
25/01/2016, 19:37
Ce se întîmplă dacă tastezi pe Google ”z or r twice” GALERIE FOTO

Ouăle de Paşte de la Google , dar şi o mulţime de mici imagini amuzante, programe sau widget-uri distractive sunt deja celebre. Altele însă sunt bine ascunse şi aşteptă doar să tastaţi cuvintele magice în caseta de căutare.

Sunt inteligente? Unele da. Utile? Cele mai multe nu sunt, dar toate sunt o bună susă de distracţie. Toate sunt accesibile pe Google, unele funcţionează şi pe telefonul mobil, iar câteva sunt accesibile şi în alte motoare de cautare. The Guardian a facut un top al acestora. Iată câteva mai puţin cunoscute, scrie descopera.ro.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

z or r twice

Dacă tastezi ”do a barrel roll” sau ”z or r twice” pagina de căutare a Google se va învârti la 360 de grade. De ce? Pentru amuzament, bineînţeles. Ambele sunt o trimitere la jocul Star Fox în care trebuia să apăsaţi pe tastele Z sau R de două ori pentru a face eroul principal să se rostogolească spre stânga sau dreapta.

askew

Dacă vei tasta în Google „askew” vei face pagina să pară că stă atârnată într-o parte.

a long time ago in a galaxy far, far away

Daca v-aţi dorit vreodată, ca rezultatele de căutare, furnizate de Google, să va apară pe ecran ca şi cum ar fi textul de deschidere al celebrelor filme din seria Star Wars, puteţi cauta pe Chrome textul ”a long time ago in a galaxy far, far away”. Şi o sa ajungeţi imediat acolo…

Caută pe Google ” ”şi în rezultate fiecare cuvânt ”blink” care va apărea pe ecran va ….clipi

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×