Ce se întâmplă acum la mormântul lui Răzvan Ciobanu, la 3 săptămâni de la moartea acestuia

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
21/05/2019, 11:54
Ce se întâmplă acum la mormântul lui Răzvan Ciobanu, la 3 săptămâni de la moartea acestuia GALERIE FOTO
Ce se intampla acum la mormântul lui Răzvan Ciobanu

Trecătorii prin cimitirul Progresul, din Capitală, au rămas impresionați de ce se întâmplă acum la mormântul lui Răzvan Ciobanu. Mormântul său este plin de lumânări și de candele, dar și de coroane de flori, ca în ziua când a fost înhumat!

Trecătorii se opresc să vadă ce se întâmplă acum la mormântul lui Răzvan Ciobanu

Așadar, familia și prietenii creatorului de modă trec zilnic pe la căpătâiul acestuia, unde aprind o lumânare și spun o rugăciune pentru sufletul celui ce-a fost Răzvan Ciobanu. Între timp, ancheta circumstanțelor în care și-a pierdut viața se pare că bate pasul pe loc.

Procurorul de caz tace, la fel ca și polișiștii care încă mai caută probe are să le explice în ce condiții și-a pierdut viața cunoscutul creator de modă Răzvan Ciobanu. Acesta a murit pe data de 26 aprilie, în a doua zi de Paște, după un accident rutier foarte suspect.

Mormânt Răzvan Ciobanu
Mormântul lui Răzvan Ciobanu este plin de coroane si de candele aprinse

Răzvan Ciobanu a murit într-un accident suspect

Răzvan Ciobanu se întorcea de pe litoral, unde a participat la mai multe petreceri, dar și la un festival de muzică electronică. Dovadă a stat brățara de acces la festival găsită de oamenii legii pe mâna lui Răzvan Ciobanu. În dreptul localității Săcele, nu se știe de ce, Răzvan Ciobanu a pierdut controlul volanului și a părăsit carosabilul.

Acesta a mers aproape un kilometru pe câmp, până a ajuns într-o livadă, chemat parcă de niște forțe nevăzute. Aici a intrat cu viteză cu autoturismul în pomii respectivi, apoi s-a răsturnat cu mașina. În ura impactului deosebit de puternic, creatorul de modă a fost aruncat de mașină. Anchetatorii l-au găsit însă pe bărbat întins pe jos, cu mâinile ridicate parcă pentru o ultimă rugăciune. Alții spun însă că ar fi fost găsit în poziția pe care o avea la volan, iar cineva l-a scos din mașină. Rudele și prietenii creatorului de modă așteaptă concluziile anchetei făcute de autorități.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×