Ce se întâmplă acum cu Ioana Condea, românca băgată în comă de un proxenet, în Germania

Sandra Popescu   
în Reality show
03/12/2018, 08:03
Ce se întâmplă acum cu Ioana Condea, românca băgată în comă de un proxenet, în Germania GALERIE FOTO

Ajunsă în Germania, Ioana avea să afle că lucrurile nu stau deloc atât de roz precum i le descrisese amica ei. A intrat pe mâinile unui proxenet, care o sechestra în casă, nu îi dădea voie să ţină legătura cu familia şi o obliga să se prostitueze.

Momentul decisiv a fost atunci când românca a refuzat să ”presteze” într-o noapte, iar proxenetul s-a înfuriat atât de tare, încât a bătut-o cu bestialitate până când a băgat-o în comă. De atunci, mai exact de peste 3 ani şi jumătate, Ioana este internată într-un spital din Germania, mama ei putând să meargă destul de rar să o viziteze.

Mama Ioanei postează mereu imagini cu fiica ei dinainte de marea tragedie și se roagă la Dumnezeu să o vadă acasă, într-un final
Mama Ioanei postează mereu imagini cu fiica ei dinainte de marea tragedie și se roagă la Dumnezeu să o vadă acasă, într-un final

Fiul Ioanei Condea a crescut și este în grija bunicilor

Între timp, fiul Ioanei a crescut, fiind înconjurat de bunici şi rude, dar suferind că nu o are pe mama lui aproape. Ioana Condea a ieşit din comă după 3 ani şi a ajuns până la punctul la care a reuşit să mănânce singură. Medicii nemţi spun că românca îşi revine miraculos, însă din păcate până în acest moment nu poate fi externată.

Ultimul mesaj postat pe Facebook de Graţiela Condrea, mama Ioanei, arată cât de mult le lipseşte românca celor de acasă, dar şi cât îşi iubeşte femeia nepotul.  ”Te iubim puiule Dumnezeu să îţi dea multă multă sănătate şi lui mămica ta vă iubim din tot sufletul.”, a scris mama Ioanei în dreptul imaginii cu nepotul ei.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×