Fiul prezentatoarei Magda Vasiliu a câștigat lupta cu cancerul! Mesajul emoționant al jurnalistei!

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
08/05/2018, 15:24
Fiul prezentatoarei Magda Vasiliu a câștigat lupta cu cancerul! Mesajul emoționant al jurnalistei!
Fiul prezentatoarei Magda Vasiliu a câștigat lupta cu cancerul

Vești foarte bune vin din Italia, acolo unde fiul prezentatoarei Magda Vasiliu se pare că a câștigat lupta cu cancerul! Jurnalista a postat un mesaj pe Facebook în care le mulțumesște medicilor și asistentelor pentru minunea pe care au făcut-o pentru băiețelul ei de numai nouă ani.

„Astăzi (8 mai n.r) se împlinește un an de când am ajuns la Roma…Un an în care am sperat, am suferit, am învățat, am plâns, m-am bucurat și am aflat ce înseamnă cu adevărat cancerul….Un an de chimioterapie, o intervenție chirurgicală, aplazie, analize săptămânale, investigații amănunțite, reevaluări făcute ca la carte. Grazie unor medici de un profesionalism incredibil precum Ida Russo, GM Milano, Aurora Castellano, Deborah Di Pasquale, Marco Giordano, dar și mulțumită unor asistente care i-au venit mereu în întâmpinare lui Vlad, astăzi, copilul meu este în remisie totală, completă.

Fiul prezentatoarei Magda Vasiliu a câștigat lupta cu cancerul cu ajutorul medicilor italieni

Am văzut ce înseamnă un spital dedicat cu adevărat copiilor, am văzut cum trebuie să fie îngrijiți cu adevărat copiii oncologici, am învățat să am încredere până în pânzele albe în deciziile medicilor și în priceperea și îndemânarea asistentelor. Nu pot decât să le mulțumesc la nesfârșit din tot sufletul meu. Cuvintele, evident, nu vor putea niciodată exprimă recunoștința mea toată. Iar fără Cosmin Stoian, soțul meu, și fără mama lui, o doamna și o mama în adevăratul sens al cuvântului, toată calea parcursă de Vlad ar fi fost una anevoioasă, dacă nu chiar imposibilă. Nu mi doresc decât că într o zi, copiii români să nu mai fie nevoiți să plece în țări străine pentru a avea o șansă la viață”, a scris Magda Vasiliu pe pagina ei de Facebook.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×