Ce s-a întâmplat cu Ghiță Mureșan după ce s-a lăsat de baschet. Uriașul a refuzat mai multe oferte de a juca în filme

Alexa Serdan    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
24/08/2019, 18:48
Ce s-a întâmplat cu Ghiță Mureșan după ce s-a lăsat de baschet. Uriașul a refuzat mai multe oferte de a juca în filme
Ghiță Mureșan a refuzat mai multe oferte de a juca în fime. Sursa foto: prosport.ro

Ghiță Mureșan (48 de ani) este singurul baschetbalist român care a jucat în NBA. Baschetbalistul a evoluat în filmul ”My Giant” în anul 1998, însă puțin știu că ardeleanul a refuzat mai multe oferte de a juca în filme.

Ghiță Mureșan a avut mai multe oferte de a juca în filme, dar le-a refuzat

Ghiță Mureșan deține în continuare recordul de înălțime, 2.31 metri. Totodată, clujeanul este singurul baschetbalist român care a jucat vreodată în NBA, dar a cochetat și cu actoria. Ghiță Mureșan a jucat în filmul ”My Giant” în anul 1998 alături de un actor foarte important la Hollywood, Billy Crystal. A fost singurul film în care a jucat baschetbalistul român, dar ofertele nu s-au oprit aici.

 „Am refuzat toate ofertele, nu era de mine. După acea peliculă, mi s-a mai ivit ocazia, de fapt mai multe ocazii de a juca în filme. Dar eram tânăr, iar scopul meu era să fac baschet. Revenisem după o accidentare la spate, voiam doar baschet, pe care l-am iubit mereu. Fiindcă îmi plăcea competiția, să mă lupt. Filmul nu era pentru mine, nu era cariera mea, ceea ce voiam să fac.”, a declarat Ghiță Mureșan pentru libertatea.

Ghiță Mureșan în filmul ”My Giant”
Ghiță Mureșan în filmul ”My Giant”. dar și în mai multe reclame. Sursa foto: imdb.com

Ghiță Mureșanu nu este mare fan filme

Ardeleanul a fost inclus în primul videoclip de succes al lui Eminem „My name is”, unde a jucat rolul unui ventriloc și a mai jucat în câteva reclame pentru rețeaua TV ESPN. În plus, Ghiță Mureșan a apărut și într-o reclamă pentru batoanele de ciocolată Snickers, dar a revenit la prima sa dragostea, baschetul.

Baschetbalistul recunoaște că nu este un împătimit al filmelor și se uită alături de familie fiind un mod de a se conecta. „Nu sunt un mare fan al filmelor, acum ne uităm în familie la ceva care să ne prindă pe toți pe canapea. Ca să ne conectăm. Alegem filme care se pot vedea în familie, cu copiii. Nu m-am uitat niciodată a doua oară la vreunul. Nu am un film preferat. Dacă am văzut „My Giant”? Da, o dată!”, a mai spus Uriașul. În prezent, acesta este ambasador NBA în lume, dar și ambasador al echipei de baschet Washington Wizzards.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×