Ce s-a ales de Șerban din Liceenii. Actorul Tudor Petruț s-a stabilit în Statele Unite ale Americii

Dan Suta   
în Stiri mondene
20/01/2020, 19:44
Ce s-a ales de Șerban din Liceenii. Actorul Tudor Petruț s-a stabilit în Statele Unite ale Americii
Șerban din Liceenii s-a stabilit în SUA. Sursa foto: libertatea.ro/ fotografie editată de Fanatik

Îl mai ții minte pe Șerban din Liceenii? Actorul care i-a dat viață personajul, Tudor Petruț, și-a schimbat complet viața după ce a devenit faimos cu rolul său.

Șerban din Liceenii s-a stabilit în America

În 1989, la trei ani după ce a apărut în filmul care i-a adus o popularitate la care nu visa, acesta a decis să facă marea schimbare.

La scurt timp după Revoluția din decembrie 1989, Petruț a cunoscut o tânără din America, iar apoi s-a stabilit și el în Statele Unite.

„Plecarea în SUA a fost o decizie matură”

„Plecarea în SUA a fost o decizie matură. S-a întâmplat că mama copiilor noştri este americancă. Băieţii s-au născut amândoi în California. Pentru ei, pentru nepreţuitul rol de tătic, am luat calea Americii”, a declarat actorul potrivit viva.ro.

Ajuns în Statele Unite, soția i-a dăruit doi copii, însă mariajul dintre cei doi nu a durat. Aceștia au divorțat.

„După ce am divorţat şi am petrecut mai mult timp în România, când am revenit în California, m-am trezit singur şi fără rost. Relaţia extraordinară cu băieţii mei, Ştefan (angajat la o firmă de automobile) şi Alexandru (manager de sportivi), m-a ţinut pe picioare”, a mai spus Petruț.

 „Aşa am trecut toate examenele pedagogice şi am absolvit programul de licenţă în învăţământ. A fost o transformare esenţială, sunt un regizor care predă Matematică şi apare la tv”, a adăugat actorul.

Tudor și-a refăcut după aceea viața alături de o americancă de origine română pe nume Diana, oe care au îndrăgit-o din prima clipă copiii.

Petruț a jucat în Liceenii alături de Tamara Buciuceanu Botez, Oana Sârbu și Ștefan Bănică Junior.

 

 

 

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×